Sayfa 204/580 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
Arama sonucu : 4634 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: YATAS - Yataş

1.  Alıntı Originally Posted by cok400 Yazıyı Oku
    sloganınızı bu kez bold yazmışsınız sn ROMEO
    Yavaşlasın diye dikkat cektim )

2. Bugun ak yatirim 72bin net lot satmis. Ortaklar ak yatirimi kullaniyordu. 680bin lotu satmaya baslamis olabilirler. Bu kadar satisi baskasinin bir gunde yapacagini dusunmuyorum. Umarim ak yatirimdan satislarin devami gelmez

3.  Alıntı Originally Posted by borsaci34 Yazıyı Oku
    Bugun ak yatirim 72bin net lot satmis. Ortaklar ak yatirimi kullaniyordu. 680bin lotu satmaya baslamis olabilirler. Bu kadar satisi baskasinin bir gunde yapacagini dusunmuyorum. Umarim ak yatirimdan satislarin devami gelmez
    ortak tahminim 680.000 lotu HSBC aldı. eğer patron alttan aldıklarının bir kısmını buralardan sattı ve kağıt düşmediyse iyidir.
    12 aylık kara yansır.

4.  Alıntı Originally Posted by slm333 Yazıyı Oku
    ortak tahminim 680.000 lotu HSBC aldı. eğer patron alttan aldıklarının bir kısmını buralardan sattı ve kağıt düşmediyse iyidir.
    12 aylık kara yansır.
    Sattığını KAP'a bildirdi mı.ben goremedim

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by trumbler1 Yazıyı Oku
    Sattığını KAP'a bildirdi mı.ben goremedim

bildirme zorunluluğu yok.ama o gün takip ettim bu oranda işlem hacmi olmadı HSBC ye virman da gelmedi.
    benim yorumumda o gün HSBC ye satıldığı yönünde

6. Benim bildiğim bildirmek zorunda.demisasta 10 bin Lot sattı onu da gönderdi.600 bin Lot az değil.sattigini dusunmuyorum

7. yanlış bilmiyorsam %5 payın altında zorunluluk yok. haa genel kurul kararı varda al-sat yapıyorsa o başka onu bildirmek zorunda 1 lot bile olsa. tıpkı bizim patronun alımları gibi yani.
    Habibe hanımın payı %5 altı ve kurul kararı da yok kendi kararı. yanlış biliyor olabilirim formdaşlar ne diyor acaba

8. peki sn trumbler HSBC o hisseyi nereden buldu sizce. o gün öyle bir işlem yok virmanda yok. bu tamamen benim yorumum. sesli düşüncem

Sayfa 204/580 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •