Sayfa 126/470 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. Umarım cevabını zamanı gelince alırsın...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. ne diyorsun kardeş sifreli sifreli oyun mu oynuoz anlasilan diyecek bir seyin yok.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Mahkeme iflas vermiş biri der inanmam ,diğeri der durun bekleyin , başkası Müjdat çözer... Müjdat çözmek isteseydi şimdiye kadar zaten çözülürdü ne bankalara ödeme yaptı ne yeniden yapılandırdı m.altı bir yerde işini devam ettiriyormuş daha ne olsun. Açık arttırmaya adamını sokar alır fabrikasını olur biter fakat şunuda kaçırmasın hani hep yazılıyorya "Müjdat bunu düşünemedi" ya başkası alırsa ki inşallah buna yar olmaz zaten sanayi için iyi bir yerde bırakacaklarını sanmam arazi çok büyük meblağda yüklü olursa belki müjdata kalır nede olsa bankalardan ve bizden dolandırdığı çokça parası var bedavaya alır borçta kalmadı daha ne olsun şeffaf anlayışla yeni pazarlara yol alır... Diğerini tekrar borsaya sokup fiyat yükseltip güven tazelemeye de gidebilir tabi bundan sonra ona inanan bulabilirse..

4. Bizim hissemiz Genyh, jeneratör değil. İkisini eşleştirip hisselerimiz battı algısını yaymayın. Jeneratör batsın hiç önemli değil Genyh jeneratörden ibaret değil Müjdat istese Genyh ı sokar. Biz ne yaparsak yapalım müjdatın masasında onlarca tilki planı vardır. Fakat ayinesi iştir kişinin, bundan sonra bankalardan kaynak bulamaz, mal alacak iş yapacak tüccarda bulamaz görüşündeyim. İşleri eskisi gibi yürümeyecek. VMAN nedir elektrikli motor üreticisimi. Elektrikli araca merak var gibi

5.  Alıntı Originally Posted by osmancık78 Yazıyı Oku
    Bizim hissemiz Genyh, jeneratör değil. İkisini eşleştirip hisselerimiz battı algısını yaymayın. Jeneratör batsın hiç önemli değil Genyh jeneratörden ibaret değil Müjdat istese Genyh ı sokar. Biz ne yaparsak yapalım müjdatın masasında onlarca tilki planı vardır. Fakat ayinesi iştir kişinin, bundan sonra bankalardan kaynak bulamaz, mal alacak iş yapacak tüccarda bulamaz görüşündeyim. İşleri eskisi gibi yürümeyecek. VMAN nedir elektrikli motor üreticisimi. Elektrikli araca merak var gibi
    Eşleştirmezsek durum dahada kötü Genyh borsadan tamamen çıkarıldı farkındamısınız bilmiyorum! Tek umut herkesin hisse alma sebebi jeneratördü onunda iflası açıklanmış hala batmamışız yakında yatırım hesabında 0 yazınca durumu hazmederiz Sn. Gençbeyin

6. 2018 kasıma kadar istinaf ve temyiz süreçleriyle iflas yaptırımı ötelenebilirse jeneratör genyh bünyesinden kurtulduğunda bilançollara yansıyan kötü durum kaybolabilir. Genyh bünyesinde faaliyete geçirilecek başka şirketle kanımca hisseler için bir umut doğabilir.Yatırım tavsiyesi değildir.

7. foruma girerken hiç dikkat ettnizmi bilmiyorum.

her hisse senedinin yanında izlenme sayısı denen bi rakam var.

saat 18 de, sizinki, 107 990 dı, saat 24 te 108 150 oldu. bu rakam gün içi foruma giren ip adreslerini sayıyo.her ip sayıyı 1 artırabilir. ( bizzat denedim 50 kere girdim , çıktım sayaç artmadı, sayaç alttaki, ziyaretçi sayısına paralel artıyo) ne kadar boş işle uğraşıyosun diye soracaklarada şunu derim. her şey ayrıntıda gizli...

bu rakam yarın gece 24 te kaç olursa, o rakamı 2 ye bölün ve an itibarı genyh hissedarı sayısını bulun. ( internet kullanan bütün hissedarlar mecburen burayı ziyaret ediyo, çünkü google da bi burası, bi maynet, birde borsagundem çıkıyo)

aradaki farkı neden 2 ye bölüyoruz, çünkü insanlar işte ayrı, evde ayrı bilgisayardan yada cepten giriyolar, iki farklı ip oluyo her kişinin)

benim tahminim 108 650 civarı ve 250 adet pırıl pırıl genyatırım hissedarı...

Allah her patrona, böyle sorgulamayan, kasaptaki ete soğan doğramayan, ne etliye ne sütlüye karışan, ortaklar nasip etsin.....

8.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    foruma girerken hiç dikkat ettnizmi bilmiyorum.

her hisse senedinin yanında izlenme sayısı denen bi rakam var.

saat 18 de, sizinki, 107 990 dı, saat 24 te 108 150 oldu. bu rakam gün içi foruma giren ip adreslerini sayıyo.her ip sayıyı 1 artırabilir. ( bizzat denedim 50 kere girdim , çıktım sayaç artmadı, sayaç alttaki, ziyaretçi sayısına paralel artıyo) ne kadar boş işle uğraşıyosun diye soracaklarada şunu derim. her şey ayrıntıda gizli...

bu rakam yarın gece 24 te kaç olursa, o rakamı 2 ye bölün ve an itibarı genyh hissedarı sayısını bulun. ( internet kullanan bütün hissedarlar mecburen burayı ziyaret ediyo, çünkü google da bi burası, bi maynet, birde borsagundem çıkıyo)

aradaki farkı neden 2 ye bölüyoruz, çünkü insanlar işte ayrı, evde ayrı bilgisayardan yada cepten giriyolar, iki farklı ip oluyo her kişinin)

benim tahminim 108 650 civarı ve 250 adet pırıl pırıl genyatırım hissedarı...

Allah her patrona, böyle sorgulamayan, kasaptaki ete soğan doğramayan, ne etliye ne sütlüye karışan, ortaklar nasip etsin.....
    Bilgisayarını kapat aç ip adresin yenilenir, sabit değildir. Böyle bir hesap olmaz.

Perşembe günü yerli araç üretim ortak girişim grubu açıklanacakmış, takipte olun. Müjdata iş düşmesede suyunun suyu belki bişeyler düşer

Sayfa 126/470 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •