Sayfa 228/650 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    50 güne yaklaştı , bakalım spk haberi ne zaman gelecek

şirket kafaya takmış yazılım şirketlerini halka arz etme peşinde

Kafein Yazılım en hızlı büyüyen 100 şirket arasında. 2015 Çalışan Sayısı: 241

Bütün dünyada yazılım şirketleri zaten yüksek FK değerlerinden işlem görüyor, bugun logo yazılım bist istanbulda 380 milyon dolardan işlem görüyor.

Bist Istanbulun yazılım şirketlerine ihtiyacı var zaten
    katılıyorum

2.  Alıntı Originally Posted by ceasr Yazıyı Oku
    Bakalım bu citi bank nereye kadar satacak hisselerini ? İllaki bitecek bir yerde . Ozaman görcem seni . Ytd
    citi de mal kaldımı sizcE?

3.  Alıntı Originally Posted by Kirve Yazıyı Oku
    Senden alacağım vardı vertu!
    Iste geri döndüm suyu ısıt geliyorum
    suyu ısıtırlarda gerisini bilmem ama )

kim kimi yakalarsa )

4.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Herkese merhaba

Bilançoda az da olsa kar yazmasına (görüntü aslında zararda Anelt ve acsel yüksek alım fiyatlarından dolayı) dua edelim bence. Karın azalması temettü vermesi ile alakalı değil.Temettüyü geçmiş yıl karından veriyor!
    Bilançoyu doğru okursak eğer,Esas faaliyet karının minumum seviyeeye gerilediğini:2016 9 aylık kar 35.840.207-2017.9 aylık ise kar 4.493.519TL olarak görmekteyiz.Finansal yatırımlarından gelen temmettülerinde epey düştüğünü ve kar edemediklerini okuyabiliriz.Şirketin alacaklar kalemininde düştüğünü yani alacaklarını büyük oranda tahsil ettiğini görmekteyiz.Daha önce bahsettiğim gibi şirketin kendini kurtarabilmesi için bu halka arzları yapması gerekmekte!

Geçen çeyrek gelen azalan kötü bilanço öncesi fiyat yukarıda idi ve millete bilanço kötü geldi hesabı 3.00-3.15 aralığından ve ağırlıklı iş yatırımdan millete kitlemişlerdi.Bugün beni azda olsa kısa vade için umutlandıran iş yatırımın 154000 lot alışı oldu.Gerçi bu alışın satış karşılığının olduğunuda unutmamalı!Herneyse uzun lafın kısası 2,40-2,42 aralığı stop lu destek seviye.Belki bilanço kötü geldi ayağına birdaha sarkıtıp silkeleme yapabilirler.Sonrasında umarım bu belirttiğim destek seviyelerine gelmeden toparlar ve fiyat kendini yukarı atar.Bir diğer (Senet ile ilgili bir diğer endişem forumda gözlemlediğim yeni gelen arkadaşların dip fiyat seviye olarak fazlalığı oldu.Umarım bu gelen arkadaşlar senede 20 şer 50 şer bin lotlar ile girmemişlerdir.Yoksa vay halimize )

Herkese bol kazançlar.

Ytd.Değildir.
    herkesin bekledigi yer genelde dip olmaz borsada . bu dediginzide mantıklı

zamanı geldiinde acseli gene yükseltip o kalemi düzeltirler bence

ama anelt bir miktar satttılar satıs haberi var kapta. kalanıda naptılar bilmiyorum yuzde 5 altına düstügü icin onuda satıp bildirmemisde olabilirler..

ama tahtada su anda alıcı oldugunu sanmıyorum al gülüm ver gülüm yapyırolar arada 5 10 lotluk yeni yada kücük yatırımcı var o kadar

5.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    2.44 defter degeri zaten.. bugun defter degerinin altına sarktıp kapanısa dogru dunku kapanis seviyelerine gelmesini bekliyordum acikcasi. yapmadilar.

ama bu VEREM TU da bi huy var endeks kotu de olsa iyide olsa bi seviyede tutup pat diye yerlestiriyorlar ansızın..

aracı kurumlara fazla takılmayın nasıl ki citibankdaki lotlar gercek yabanci degilse, nasil ki gecen ay metro alımda yokken 987 bin lot olmussa takasinda aracı kurum tarafında hep oyunlar döner..

yeni gelenler 10 bin 20 bin alır eskileri satar onada takılma
    gidecekse gider zaten.
    citi zaten halka arzdan beri vardi.

muhtemelen patronun kendisinin oldugu bi fon.. zaten sattı cıktı..

metroya mal virmanla geldi...

6.  Alıntı Originally Posted by lucky26 Yazıyı Oku
    Ben ki 5** den almışım. Mal benim . Ömrüm yettiği sürece de taşırım. Acelesi yok. Isım de iyi. Sakın sakın beklerim.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sizin bi konuda fikrinizi uzun uzun yazmanızı rica edebilir miyim ?

5 lerden mal alırken beklentiniz neydi sirkette olumlu olarak gördüklerinzi nelerdi?

daha sonraki sürecte 5 lerden 250lere gelinceye kadar hangi gelislemer oldu..

ve son olarak su anda sirketten beklentiniz nedir?

7.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    Personel : Şirketin 30 Eylül 2017 tarihi itibarıyla ortalama personel sayısı 6..

Yuhhh bizim bakkal amcada 4 kişi çalışıyor.
    girisim sirketinde ne bekliyordunuz?

8. Sy Borsayatirim : Geçen süre zarfında 15Temmuz , seçimleri yaşadık. Ama hiç panik olmadım. Geçen ki genel kurul toplantısına katılamadım. Müsait değildim. Ama bir gün başkanın yanibasinda olmak isterim. Nitelikli yatırımı.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 228/650 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •