Sayfa 232/650 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. aynen

2. Bilanço nasıl bekleniyor ?
    Pek cevap alacağımı zannetmiyorum ama

3. büyük adamsın sağol arkadaşım bilanço geldi zaten! takip etmiyorsunuz demek!

2,46 5000 al 45 alış gireyim hemen yine ( b ...nu çıkardık da neyse

4.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    büyük adamsın sağol arkadaşım bilanço geldi zaten! takip etmiyorsunuz demek!
    Bu gün takibe aldım hisseyi tamam şimdi gördüm

460 gelmiş..

5.  Alıntı Originally Posted by bolein Yazıyı Oku
    Bu gün takibe aldım hisseyi tamam şimdi gördüm

460 gelmiş..
    Beklentiniz nedir? Halka arzlarımıdır? Viop sayfada varsını değilmi forumdalş? 46 gitti 45 önümde 10000 var mnüpülatör speğim kurumumu da öğrendin bugün ya speğim birlikte işlem yaparız artıkın

6.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Beklentiniz nedir? Halka arzlarımıdır? Viop sayfada varsını değilmi forumdalş?
    Halka arzlar çok güzel bir beklenti oluşturuyor. Bu güne kadar yapılmaması hiç yapılmayacağı manasına gelmez. Tek tedirgin olduğum nokta böyle bir beklenti öncesi yüklü satış olması. Bu durumu bilançoya belki bağlayabiliriz.

7.  Alıntı Originally Posted by bolein Yazıyı Oku
    Halka arzlar çok güzel bir beklenti oluşturuyor. Bu güne kadar yapılmaması hiç yapılmayacağı manasına gelmez. Tek tedirgin olduğum nokta böyle bir beklenti öncesi yüklü satış olması. Bu durumu bilançoya belki bağlayabiliriz.
    yok bilanço değil sanırım sıkışık olduklarına speğe yapması için mal teslim ettiler işlem sırasından.Elbet budefa da halka arzı olmazsa aşağılara kalıcı kayar!

8.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    yok bilanço değil sanırım sıkışık olduklarına speğe yapması için mal teslim ettiler işlem sırasından.Elbet budefa da halka arzı olmazsa aşağılara kalıcı kayar!
    Kısacası bu tür hisselerin bu kadar satış baskısında olması şirkete olan güvensizlik. Özellikle büyük yatırımcı şirketin sahiplerinin verdikleri sözlere ve konuştuklarına bakıp yatırım yaparlar.

Sayfa 232/650 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •