Sayfa 94/1001 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Yerli otomobil hakkında birisi döktürmüş..

https://eksisozluk.com/entry/54093046

Misal bu yazıyı üretecez diye ortaya çıkan arkadaşlara versen inanın anlayamazlar bile..

Bizim sanayimiz montaj dır..Taşeronluk dur ..

Yabancı gelir fabrikasını kurar arsa bedava işçilik ucuz ve köle düzeni
    o yabancının komprador iş adamı ortağıda işte o memleketin standartlarına göre parayı götürür..

Yetmez para piyasalarında dolar döviz borsa faiz neyse işte üstüne bi tur daha döner..
    Misal köprü nin lokasyonunu önceden öğrenir arazi kapar oradan..
    İnşaat işine de girer..

döne döne ....ler yani vatandaşı..

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    power kapasite meselesi değil.
    Türkiye para piyasaları gibi bir soygun yeri varken üretimle satış ile pazarlama ile ne uğraşsın adam..
    Bu araba işide yılan hikayesine döner..
    Önce fiyat buldu elindekileri satar..
    Sonra sağlam krediler çekilir..
    Üzerine birde bedelli patlatıldı mı
    Tammammm..
    Artık üretsende üretmesende umurunda olmaz..

Sağlam spelükasyon yapılır..
    3 sene sonra galiba biz bu işi yapamayacaza bağlarlar..

en olmadı devlet destek çıksın olur

olmadı yaptıkları şeylere devlet garantisi gelir..
    yıllarca izledik bu soygun filmlerini..

gına geldi.
    istesede YAPAMAZ çünkü vizyon yok,ilkokul mezunu olmakla övünüyor ANZ. lafa bak neyini ciddiye alacam bunun.

"ve bakın ben altını çizerek söylüyorum 10 tane üniversiteyi bitireceğine bir sultanhamam’da 10 sene kalmalısın. çünkü dürüst ve çalışkan olarak on sene kaldın mı, pişersin orada, ama bu olmazsa istersen orada elli altmış sene kal birşey olmaz. yani sultanhamam bana çok şeyler öğretti. orada gördüklerimi uyguladım."

3.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Bugün bi sıkıntısı var.....
    çok durası yok USD nin 80 üstünde....
    ama EUR etkisiyle

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aynen öyle

fed başkanının açıklanmasıyle

80 altına gelir

yarın 77-78 e kadar gerileyebilir.

hafta sonuna genelde gerileyerek giriyor.

ne kadar kalıcı olur bilemem..

Bu yerli tomofil ! bana yıllar öncesi Uğurgül`e yaptırılan siyah beyaz tv tüpü yatırımını hatırlattı. Sonrası nemi olmuştu ? Bilen büyüklerimiz bilmeyen gençlere anlatsın. Bir söz vardır AMERİKA`yı yeniden keşfetmeye gerek yok diye ama ne hikmettir bunu hala anlamayan ülke yöneticileri var ki hala AMERİKAYI yeniden keşfetmeye kalkıyorlar yada anlıyorlarda KOLTUKLARINI garanti altına almak için andavalları uyutuyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu yerli tomofil ! bana yıllar öncesi Uğurgül`e yaptırılan siyah beyaz tv tüpü yatırımını hatırlattı. Sonrası nemi olmuştu ? Bilen büyüklerimiz bilmeyen gençlere anlatsın. Bir söz vardır AMERİKA`yı yeniden keşfetmeye gerek yok diye ama ne hikmettir bunu hala anlamayan ülke yöneticileri var ki hala AMERİKAYI yeniden keşfetmeye kalkıyorlar yada anlıyorlarda KOLTUKLARINI garanti altına almak için andavalları uyutuyorlar.
    uğurgül'ün son hali, betoncu olmuşlar batmamak için.

"Ahmet UĞURLU tarafından 1962 yılında kurulmuş olan firmamız UĞURGÜL ismi altında sanayi ve aile tipi Dikiş Makineleri, Televizyon ve Televizyon Resim Tüpü üreticisi olarak Türk Sanayi hayatının her zaman öncü kurumlarından biri olmuştur.

ITT Lisansıyla siyah-beyaz ve renkli TV Tüpleri, Sharp ve W.Westinghause marka Renkli Televizyonları, Nec Videoları, İtalyan patentli Necchi, Japon patentli Brother, Juki ve Toyota, yine Alman patentli Numan ve Köhler Marka Sanayi Dikiş makineleri, İsviçre patentli Ruesch-Rıval matkap uçları ve Köhler marka elektrik sayaçları, pik ve çelik döküm mamulleri üretimiyle Türk Sanayisine önemli hizmetler veren firmamız, daha sonra gelişen Türkiyenin ihtiyaçları doğrultusunda iş kolunu değiştirerek inşaat sektöründe çalışmaya başlamıştır. Bu kapsamda firmamız, 27 bin m2lik kendi tapulu arazisi üzerindeki, eski UĞURGÜL fabrikalarının yerine, G.O.Paşa bölgesinin ihtiyacı olan 16 bin m2yi yeşil alan olarak ayırmış, 9 Bloktan oluşan depreme dayanıklı, özel güvenlikli, kapalı otoparklı, yüzme havuzlu, spor salonları ve sosyal tesisleri olan VALİDESUYU KONUTLARI inşaatına başlamıştır.

Şirketimiz daha önce imalat sektöründe göstermiş olduğu Çağdaş, Teknolojik atılımlarını ve bu konudaki liderliğini, inşaat sektöründe de devam ettirecek, bu sahadaki en modern projelerin öncüsü olacaktır."

gelişmeye bak sanayiyi bitirip betona girmek gelişme oldu.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yerli otomobil hakkında birisi döktürmüş..

https://eksisozluk.com/entry/54093046

Misal bu yazıyı üretecez diye ortaya çıkan arkadaşlara versen inanın anlayamazlar bile..

Bizim sanayimiz montaj dır..Taşeronluk dur ..

Yabancı gelir fabrikasını kurar arsa bedava işçilik ucuz ve köle düzeni
    o yabancının komprador iş adamı ortağıda işte o memleketin standartlarına göre parayı götürür..

Yetmez para piyasalarında dolar döviz borsa faiz neyse işte üstüne bi tur daha döner..
    Misal köprü nin lokasyonunu önceden öğrenir arazi kapar oradan..
    İnşaat işine de girer..

döne döne ....ler yani vatandaşı..
    Üşenmedim , yazıyı sonuna kadar sabırla okudum...

Arkadaşta üşenmemiş, uzunca bir yazı yazmış... Emek sarfetmiş... Bilgi, beceri, tecrübe ve olasılıkları sıralamış... Örnekler vermiş...

Ama motoru satın alırız, şanzımanı satın alırız gibi söylemlerde bulunmuş....

Bu işin sonu montaj yapmakla sonlanır... O zaman nasıl yerli otomobil olacak... Parçaları al, birleştirden ne kadar öteye gidebiliriz bekleyip gelişmeleri izleyip göreceğiz...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

7. Fed başkanının adı bugün mu aciklanacak

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 94/1001 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •