Sayfa 132/1001 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Hatırlayan vardır muhakkak hükümet dolar düşerken biz düşürdük biz düşürdük bu bizim başarımız der meydanları inletirdi. Nerde o eski günler. Şimdi sadece bir cisim yaklaşıyor. Dış mihraklar vs vs. En son bakanın açıklaması da güzeldi zamları biz yapmıyoruz. Otomatiğe bağladık o sistem yapıyor. Dövizde öyle bir sistemle hareket ediyor herhalde.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ciddiye alıyorum ama dediğinin hep tersini yaptım. bu alemde herkese yer var.dışlayıcı olmamak lazım.
    Yaa şeytan ayrıntıda gizlidir derler, insan bu tiplerin dediklerinden bir iki bakarsın dolduruşuna gelir alimallah çatır çatır yanar. En iyisi hiç takip etmemek, kendisi çalsın kendisi oynasın.

Doları onlar düşürür DIŞ mihraklar ve CE HA PE çıkarır bilmiyormusunuz ... Zaten İstanbuldaki tüm ağaçları da CE HA PE kesmişti dimi !

Bakalım esas ben bizim piyasa kapandıktan sonra ki hareketi merak ediyorum nereye vuracak çok heyecanlıyım.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bakalım esas ben bizim piyasa kapandıktan sonra ki hareketi merak ediyorum nereye vuracak çok heyecanlıyım.
    4,6 vurunca mb. kasası dolar , DOLAR herhalde..
    gerçek vatanseverler sizlersiniz, memleketin en ihtiyaç duyduğu anda mb. destek olacaksınız...

Alıntı Originally Posted by mahırarda Yazıyı Oku
    4,6 vurunca mb. kasası dolar , DOLAR herhalde..
    gerçek vatanseverler sizlersiniz, memleketin en ihtiyaç duyduğu anda mb. destek olacaksınız...
    Esas vatanseverler el parasını borçlanıp onu kendi betoncusuna peşkeş çekip YİD maskesi altında köprü tünel yaptırıp parasını bütün milletin sırtına yükleyenlerdir. Bizler onların yanında çırak olamayız.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Esas vatanseverler el parasını borçlanıp onu kendi betoncusuna peşkeş çekip YİD maskesi altında köprü tünel yaptırıp parasını bütün milletin sırtına yükleyenlerdir. Bizler onların yanında çırak olamayız.
    onlara başka bir şey deniyor..

8. Reza & Ceza

Sayfa 132/1001 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •