Sayfa 227/808 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Tarman dede hiç acelesi yokmuş gibi davranıyor. dikkat ederseniz sürekli oyalama ve zamana yayarak bıktırmaya çalışıyor. Mesela Rodanın satış süreci, kayıtlı sermaye tavanına geçişi uzattıkça uzattı. Sen koskocaman şirketi yönetiyorsun esas sözleşme tadili için SPK' ya başvuruda bulunuyorsun, birkaç gün sonra SPK sana görüş bildiriyor sen tekrar güncelleme yaparak gönderiyorsun en az on günlük zaman kaybı oluştu. koca şirkette mevzuatı bilen eleman yok galiba Olağanüstü genel kurulu daha erken bir tarihte yapabilirdi. Bu arada Çemtaş 'ta bir şeyler var gibi ama çözemiyorum, acaba Çemtaş için kötü, bizim için iyi bir şey olabilirmi

''Yatırım tavsiyesi değildir.''

Bu gün güzel göründün...
    Sanki malları adreslerine dağıtıyorsun gibi geldin bana...hem bu sayede işlem hacmini arttırıyor hemde grafikte tekniği hazırlıyor gibi gözüktün...
    Güzelll.güzelll günler yakındır..

3. 2000/2001 yılında buna benzer durumlar yaşadım.Önce endeks 30 gider.
    Elimde tuttugum en kabız kagıtlar 4 katına çıktı daha sonra.Endeks 30 da ka
    zandıktan sonra bizim kağıda girerler.
    Sabreden kazanır.

Yatırım tavsiyesi değildir.

.

Ağa ne zaman isterse o zaman gider...
    Tahminim cumhuriyetin 100. Yılını bekletir.

.
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

5. Bilanco gelir ,fiyatlanir,16 kasım genel kurul yapilir .ondan sonra hisse gider daha önce umudum yok.

GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. )) artık iyice emin oldum bucim batmış muhasebe departmanında hesap makinesi yok abaküs le hesapları yapıyorlar bilançonun gelmesi o yüzden uzun suruyor ))))) tarman dede salla gitsin bilançoyu zaten bizim bilançoyla işimiz yok.

7.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    )) artık iyice emin oldum bucim batmış muhasebe departmanında hesap makinesi yok abaküs le hesapları yapıyorlar bilançonun gelmesi o yüzden uzun suruyor ))))) tarman dede salla gitsin bilançoyu zaten bizim bilançoyla işimiz yok.
    bucım,de zaten bahsedilen araçlara gerek yok stokta mal yok üretilenin yeri hazır adamlar yok satıyor..
    ayrıca bilançoyuda konsalide olarak açıklanacakmış diye duydum..
    09.11.2017 son gün demek oluyorki hissede yerinde saydıgından bilançoda fazla birşey yok herzamanki gibi
    16.11.2017 deki GK toplantısı da ne karar çıkacak ..burdanda bir hisseyi coşturacak birşey çıkmayacak toplantıya katılacak olanlar bence sizin gibi YK tuvalet temizligine vermek gerekiyor yıllardır hisseyi süründürdügünüz yeter bırakın gidin giderlermi hiç zanetmem..yani çimento çabuk donar havalarda soguduguna göre yatır gitsin..
    ZIR-DELİ Y.T.D

8. O bişey değil kafalarda Karaköydeki ayaklı borsada kalmış.İşin en kötü yanı bu.

Sayfa 227/808 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •