Sis sin gostergeler zaten ciktikca niye 39 dan almadim niye 40 dan almadim niye 41 den almadim da 41.20 den aldim birazcik diye kafalari taslara vuruyorum gosyergeler sissin 35 dussunde biraz alalim ytddddddd
Sis sin gostergeler zaten ciktikca niye 39 dan almadim niye 40 dan almadim niye 41 den almadim da 41.20 den aldim birazcik diye kafalari taslara vuruyorum gosyergeler sissin 35 dussunde biraz alalim ytddddddd
Yukluce alalim azar azar degil ytdddddddd
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Alan kim görebilen var mudur?
Sermaye arttırımı için KAP'a gönderdiği bildirimde belirttiği süre,yılbaşında doluyor ! Fazla bişey kalmadı)
Acelimiz yok bekliyoruz.Tekkeyi bekleyen çorbayı içer.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Çok temiz gidiyor .Hiç boşluk bırakmadan, 42.82 de bır boşluk kaldı sadece.Alıştıra alıştıra korkutmadan yükseliyor,ve hiç bir kurum yüksek mıktarda ne satıcı ne alıcı.Çok pozitif duruyor.
Tam endeks hissesisin dicem ama endeks 65 bindeyken 35-40 arasiydin endeks oldu 113 bin senin olman lazim 70-80 arasi demekki endeksle alakan yok bencede yok bizi kandirma ytdddddddd
Yer İmleri