Tesekkur ederim sayin honky
Yazinizdan sunu anladim bedelli onaylansa bile bedelli yapilmadan once hisse yukselir.
Yani yukselmesi spek in avantajinadir?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Tesekkur ederim sayin honkykardeş bedelli her zaman sakattir.ama bu hissede bedellinin amacı 8lerden 7 6 5 vesaire yüksek yerden alanlara hisseden çıkın mesajıdır diye düşünüyorum.yani onları korkutmak bir nevi.onlara bir çare elinizdeki hisseyi bölünmeden 1 gün önce yarısını çıkarın.ertesi gün 1 tl den tekrar yerine koyarsiniz.ama ne olursa olsun tekrar hisse almayın.unutmayın siz hisse aldıkça hisse düşmeye devam edecektir.çünkü spek çoğunluk hisse almadıkça toplamadikca hisse 1 adim dahi yükselmez.arada bir 5 10 kademe yükselse bile düşmeye devam edecektir.çünkü gidiyor trene atlayayim diyenler oldukça hisseyi geri vereceklerdir.bir diğer husus herkes yeterince bekledi enn çok insanlar 250 3 aralığından girdiklerini varsayarsak tekrar buralara geldiği zaman çoğunluk zaten satacak hisseyi speke teslim edecektir.ornegin ben 10 000 adet kendi elimle teslim edeceğim.250 maliyet artı 6 ay.ve kaçan ASELSAN.her neyse nasip böyleymiş.ha buralara gelmezse yapacağım şey bolunmeden 1 gün önce yarısını satıp bedelliye el mecbur katılacağım.ve en az 5 sene buradaki hisseyi unutacağım.yapacak başka bir seçeneğim yok su anda.yalnız su var hisse şuraya gelir şuraya gider demek yok spk onayladı onaylamadı ya spek 4 u goturmesi demek tahtaya yeni kurbanları çeker.hicbir hisse diğeriyle kiyaslanmamali.avgyo ayrı avtur ayrı hisseler.o su fiyatsa bu 2 misli olmali gibi yaklasimlar hep biz yüksekten almış bedelliyi bekleyen insanların yanina yenileri çeker.yeniler geldikçe de hisse hep geriler taki birileri sıkılır bıkar gider o zamana kadar.
Herkese iyi hafta sonları dilerim.
Ytd
Yazinizdan sunu anladim bedelli onaylansa bile bedelli yapilmadan once hisse yukselir.
Yani yukselmesi spek in avantajinadir?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse.net kurulduğundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri