Faaliyet raporunda yazıyor anladığım dükkanlar kiralandı ama çarşı halen açılmadı.
Kira geliri basladimi belli değil ve otel olan kısmı satilacakti acaba satildimi kim aldı belli değil ofislerin kaçı satıldı konutların kaçı kaca satildigi belli değil.
ytd
F/k'sının 2lerde olması bu kağıdı elimde tutmak için güçlü bir sebep, yüksek karlılık 2018'de bedelsiz potansiyelini de arttırıyor, şirket halka açıklık oranını yükseltmek için bu imkanı kuvvetle muhtemel kullanacaktır, yoksa hisse satışıyla nereye kadar yürür bu işler, dağıtılmayan karlardan vergi alınmasına ilişkin son yasal düzenlemeler de bu fikrimi destekliyor, ne dersiniz arkadaşlar?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın kavak63 kardeşim araştırman için çok teşekkürler.Allah razı olsun..Yalnız şurada hatalı gibisin;
Biryerde bir yanlışlık var
Eğer son 3 ay hasılatı
23.161.940 TL gerçek se
O zaman 9 aylık kar rakamını
147.910.427 TL değil
170.558.669 OLMALI
demişsin ya...23 milyon kar değil ki hasılat,o yüzden 170 küsur edemez diye düşünüyorum.23 ün hepsi kar olsa haklısın.
Ama bir de şu yazın var...
6 aylık kar 165 ml son ceyrek karda 5 ml olduğuna gore
2017 /9 kar 170 ml gelmeli idi.
Bu şekilde de son çeyrekte 5 milyon kar varsa ,dediğin olmalı
o zaman 170 küsur eder.
Ben de yanılmış olabilirim,tesbitlerimi yazdım,bir hatam varsa affola...Tekrardan çok teşekkürler...Sana gelecek cevabı sabırsızlıkla bekliyoruz.İnşallah sevindirici bir cevap alırız...Ha bir de inşallah ben yanılmış olurum demişsin.tam tersine onlar yanlış yapmış olsun ki biz sevinelim değil mi![]()
dostum hatalı olduğunu düşündüğüm son bilanço ile ilğili
değerleri mail yolu ile Serkan Ergüneş Genel Müdür 02324215080 sergunes@mistralgyo.com
bildirim muhatap kabul edip cevap verirler mi bilmiyorum .
olmazsa vergi rekortmeni olan gerçek patrona yazarım.,
inşallah ben yanılırım
koça sirkte son dakikada gönderebildiği bilançoda bu kadar büyük hata yapmış olması
bu şirkete GÜVEN i zedeler.
Robert Bosch un
Meşhur sözü hatırlayalım; İnsanların güvenini kaybetmektense,para kaybetmeyi tercih ederim
Birincisi koca şirket dediğiniz 7 kişi çalışıyor...ikincisi muhasebe dışarda tutuluyor.
9 aylıkta son günü beklemeleri çok komik...zaten hesapta 5 kalem var...23 milyon hasılat....14 milyon falan maliyet düşmüşler...1.750.000 personel ve yönetim kurulunun maaşı...ufak tefek bi giderler daha vardı...kala kala 5 net kalmış...
Bence hepimiz yazalim .Hem sirkete hem de spk ya. Öyle tek mail ile etkili olmaz. Bariz hata görünüyor arkadaslar. Geçen senelerde bir iki kağıtta böyle hata yapıldığını ve bir-iki gün sonra düzeltilerek doğru bilançonun kapa gönderildiğini hatırlıyorum. Niye burada da olmasin? Bu hatanın açıklanacak ne tarafı var. Farklı yerlerden defalarca baktım. Acaba 6 aylıkta böyle hata yaptı ve 9 aylıkta düzgün bilanço olsaydi 3 ay icinde duzeltilerek tekrar gonderilirdi herhalde.
Bir de fiyat tarafi var. eger kâr 170 milyon tl diye gelseydi fiyat bu kadar düser miydi? belki aramizda stop geregi 10 ustunden alip satmak zorunda kalan vardir. Yazık degil mi? Böyle bir hata kabul edilecek türden değil. Ky olarak zaten parayi zor kazaniyoruz.
dostum belkide siz haklısın.
320.000.000 tl piyasa değeri olan şirket küçük şirket olabilir.
muhasebe nin dışarıda tutuluyor olması hata yapma lüksü tanımalı.mı ??
1.750.000 personel ve yönetim kurulu maaşı alıyorlarsa
altına imza attıkları bilançoya da bi zahmet baksınlar.
hatalı ise bu nedenle cuma hisselerini satan insanların günahını kim çekecek.
Sorumluluk Beyanı (Konsolide)
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/640619
Son düzenleme : kavak63; 12-11-2017 saat: 19:06.
Yer İmleri