Sayfa 161/652 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. endeksin %0,50 ekside olduğu bir günde hisseye 1,63 ü gösteriyorsun spek...hayırdır bir acelen mi var ??? umarım 1,51-1,64 aralığından dilediğin kadar toplayabilmişsindir....merak etme ne kadar çok toplasan o kadar yolumuz uzun olacak...bu yüzden de bizim de dualarımız seninle....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. 2.JPG

Rica ederim, dediğiniz gibi tarihi zirve olan 1,64 çok önem kazanmıs durumda

3. Haftalıktaki dirençleri test edebilir.

4.  Alıntı Originally Posted by dedektif Yazıyı Oku
    satıcılar koydukları yüklü lotları kayıp edince ,kalanlar da hemencicik lotlarını satıştan çekmişler....kalan kademeler artık zayıf...şu saatte 1,65 i alıyorlar....1,64 e kadar tüm satıcı lotları güzel topladılar...şu anda hissenin önü açılmış görünüyor...yaptığım son yorumlarda 1,64 ün aşılması ile agresif hareketler beklediğimi söylemiştim ...şu anda buna çok yakınız...

gözler bu günü görürken akıllar yarını görür...temel analizi birazcık olsun bilen birisi (ki biz de birazcık biliyoruz ) buralardan hissesini satmaz...ama sonuçta burası borsadır satan olacak ki alanlar da kazansın....alan memnun satan da memnundur....

umarım hep birlikte güzel bir yolculuğa çıkarız dostlar...ya sabır diyorum ben...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. daha önceleri bilançodan önce 1,5 milyon ila 2 milyon tl işlem hacimleri ile stabil olan gentaş bu günden sonra tahminlerime göre 3-5 milyon tl işlem hacimleri yaparak çıkmak isteyecektir...birbirine yakın işlem hacimleri ile olan çıkışlar çok sağlıklı olacaktır...

olası düzeltmelerinde ise işlem hacimlerini düşürmek isteyecektir...yanlız önceki gibi 1,5-2 milyon tl aralıklarında işlem hacimleri ile dinlenmek istemeyebilir...bu miktar bu güzel bilanço ile birlikte biraz daha yükselmesini bekliyorum...mesela 2-2,5 milyon tl gibi...

bakalım daha nasıl davranacak bu hisse ?? sabır ile beklemeye devam....

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    biraz da hissenin kendisini göstermesi lazım...herkesin her zaman her hisseden haberi olmayabiliyor...hisse kendini gösterince temel ve teknikçiler incelemeye alıyorlar...
    hisse kendini göstermeye başladı mi...

Sayfa 161/652 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •