Sayfa 289/814 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by isaacx006 Yazıyı Oku
    Sn. Tarkan ben de az önce ilgili maddeyi okuyordum. Dediğiniz gibi şirketin hem imtiyazlı hisseleri sona erdirmesi hem de eş anlı sermaye azaltım ve artırımı yapabilmesi ancak çağrı yapmasıyla mümkün görülüyor. zaten önceki reddedilen başvuruyu da hatırlarsanız çağrı fiyatı da belirlenmişti orada. ama hissenin piyasa fiyatıyla uyumlu olmayan tutarlar nedeniyle ret yemişlerdi. çağrı fiyatı da 61 kuruştu.

benim anlamadığım konu ise imtiyazlı hisseler gönüllü olarak haklarından vazgeçtiklerini mi beyan edecekler ilk genel kurulda? o zaman çağrıya gerek mi kalmıyor? SPK ret mi edecek? Bunlar başvurularını mı yenileyecek? Yine bir iş daha ellerine yüzüne mi bulaştı anlamadım.

halbuki 6 aydır izinler onaylar GK vs diyerek tasarladıkları sermaye artırım işine ne oldu da birden böyle bir yola girdiler?

Beklemeye alışkınız ama belirsizlik durumu temel stresimiz. Böyle bir belirsizlik hisseye yeni yatırımcıyı da çekmiyor. ortada beklenti ya da gelecek görünmüyor. Yöneticiler bence biraz daha basiretli olsunlar ve hem kendileri hem de şurada kalan 3-5 yatırımcı kazansın.

çok basit bir iş olarak tahsisliye gitselerdi iş şimdiye kadar bitmişti.
    ne diyim ince hesapları vardır onlarında az para çok hisse temel strateji olunca ortaya çuvallama görüntüsü çıkıyor.

geçmemesi bence hayırlarına olur ben genel kuruldaki madde 16 ya takılmış durumdayım TAHSİSLİ sonra geri vites

2. kap dan alıntı;

Bu çerçevede, bilanço açığını kapatmak amacıyla yapılan sermaye azaltımı ile eş anlı sermaye
    artırımının Kurulunuz tarafından anılan şartlara bağlanmamasını ve mevcut imtiyazlı pay
    sahiplerince başlatılan yeniden yapılanma sürecinde gönüllü (genel kurulda onaylanacak) bir
    yeniden yapılanma imkânının tanınmasını arz ve talep ederiz.
    TRANSTÜRK HOLDİNG A.Ş.

burdan ne anlıyorsunuz ortaklar yeniden yapılanma sürecinde inkan tanınması

( gönüllü ) kelimesini kullanıyor ben demiyorum gelsin bir fiyat teklif etsin işimize gelirse gönüllü olarak devredelim.(kendi adıma konuşuyorum)

ytd

3. aır bu işleri iyi yorumluyor

nerdesin ortak gelde kritik yapalım

4. Buradayım da diyecek kelime bulamıyorum beceriksizlikte son nokta bize para yok deselerdi çevremizden arap ortak felan arar bulurduk resmen çaresizlikte son nokta ural bey eğer burayı okuyorsan işi sahiplenmedigini çevreni gereğince kullanamadigini dile getirmek istiyorum daha tweeter adresinde profilinde her unvanı yazarken sirketimizi yazmamış olman bile bunun göstergesidir yaw madem belli galatasaraydan vakit kalmıyor belki ilgilenmene ver geri süren e o bi yolunu bulur roketletir walla eski patronun gerisinde kaldınız ha bu arada sn ural bey galatasaray daki %400 bedelli demi sizn fikrinizdi walla merak ettim doğrusu

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Buradayım da diyecek kelime bulamıyorum beceriksizlikte son nokta bize para yok deselerdi çevremizden arap ortak felan arar bulurduk resmen çaresizlikte son nokta ural bey eğer burayı okuyorsan işi sahiplenmedigini çevreni gereğince kullanamadigini dile getirmek istiyorum daha tweeter adresinde profilinde her unvanı yazarken sirketimizi yazmamış olman bile bunun göstergesidir yaw madem belli galatasaraydan vakit kalmıyor belki ilgilenmene ver geri süren e o bi yolunu bulur roketletir walla eski patronun gerisinde kaldınız ha bu arada sn ural bey galatasaray daki %400 bedelli demi sizn fikrinizdi walla merak ettim doğrusu

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoşgeldin kardeş düşündüğümüz gibi olacak şükür.

ya elbirliğiyle bu yönetime planlar sunalım

6. yönetime gelsin "bir işi bilmek başkadır yapabilmek daha başkadır"durum ortada sıradan dışarıdan bir av ve smmm verseydiler çoktan bitmişti.

7. başlasın yükseliş artık

ytd

8. Adamlarda genetik demek ki yatırımcının kanini emme olayı!
    Aaahh vural efendi ahh. Allah seni bildigi gibi yapsin. Madem çulsuz beş parasizdiniz da ne demeye geldiniz başımıza!

Sayfa 289/814 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •