Aynı şekilde yazdıklarım senin içnde geçerli. Sen emkelciyemi güvendin alırken , yada banamı? Ben hala emkelciye katılıyorum..Hala bu kağıttan ekmek yiyeceğimizi düşünüyorum. Burada 9 aylıkda dönen film sürekli dönecek diye bir kaide yok. Sadece bu olayda beni üzen bilanço beklentisiyle yükselen bir kağıtta ,bunu bilenlerin ki kesin insider var. hızlı satışları, kağıtta iyi bir bilanço gelecekse bile , gelmeden açıklanmadan millet negatif bir pozisyon almak isteyebilir. yani güven kaybı oldu. Bu da birilerinin ekmeğine ( 12 aylık içerden bilen ) yağ sürecek. 12 aylık iyi gelebilir diye risk almak isteyen iştahı,daha çok bilançoyu gördükten sonra alırıza dönecek. Buda zaman kaybı.. Bunu da artık ancak hislerimizle anlayacağız. Yatırımcı -x arkadaşın dediği gibi , 2.01 TOP noktasını gördükten sonra 1.7 e kadar olan satışları kar satışı, hissenin gazını almak için olabilir dedik. Ondan sonraki satışlara 1.7 nin altına sarktımı kötü gelecek bir bilanço beklentisinin içerden bilenlerin satışı olabileceğini , aklımıza geldi ama , kesin teşhis koyamadık. açıklandıktan sonrada zaten çok hızlı indi. uçak düşerken ne yapabilirsin.. ?? Ancak koltuğa sıkı sıkı yapışırsın. Pilot son bir hamleyle kurtarır diye bekler durusun. Öyle bir şey oldu. Kimse kimseyi suçlamasın.
Yer İmleri