Bugün tacirler sürekli globale verdi,
Bugün tacirler sürekli globale verdi,
Bu ikilinin ortak çalıştığı aşikar 41 bin lot mal, tüm kademelerde satıcı tek Tacirler, alıcıda tek Global☺ Pazartesi KAP'a düşer CB nin alim haberi, baktimda yapılan harekette en fazla 3-4 bin lot mal alabilmis Global-Ziraat-GEDİK-Deniz-Ak topluluğu, Alici ve satıcıda yok zaten,
Çevir gelsin çevir gelsin yapıyorlar, böyle mal mi alınır ya? İş mi bilmiyorlar, aptala mi yatıyorlar anlaşılmıyor, once alırsın yukarıya 5,35-5,40 larda çalışırsın sonra ver elini 5,60 lar, ertesi gün 5,80-5,90 lari gösterirsin, orada bir oyalanmaca, veren verir zaten, sonra 6 üstüne atarsın, hızlı bir yükseliş 6,50 leri gösterirsin sonra tekrar bir aşağı 5,70-5,80 lere geri dönüş, oradan yine bir yukarı hareket sonra aşağı bizim öğreteceğiz bu adamlara,
Bu hareketler benim de dikkatimi çekti.
Daha yüksek fiyatlarda kademelere alış yazıldığında Tacirler mal vermedi. Ama daha düşük fiyatlarda olmasına rağmen altta Global olunca malı hiç çekinmeden verdi. Zaten Tacirler'in bütün malları Global'e gidiyor. Üstelik Global daha önce aktiften alırken bu sefer pasifte kalarak alım yapıyor. Mesela bugün tam 20-25 kademe aşağıda bekleyerek mal aldı. Yoksa geleceğini biliyor muydu?:notr:
Evet bunlar işbirlikçi, Tacirler globalin alis girdiğini bilmese bu kadar Mali gözü kapalı veremez zaten, kademelere yandaşlarının ne kadar alis girdiğini biliyor ve veriyor ki satış olduğu izlenimi vermeye çalışıyor bariz belli ediyor kendini cahil işbilmez ahmaklar, verin verin işe yaramazlar, bu arada ben bu fırsatta 102 lot daha kaptım 4,93 ten👍
Son dakikalarda 70 bin lot 5,13 e satış girdi birisi, bence kendi malları tahtayı mi test ediyorlar nedir? çünkü CB efendi geçen 5,25-5,31 araligindan almıştı, bu 70 bin lot 5,13 te başkasına ait olsaydı direkt aktiften hupletirdi CB
CB nin masum olmadığı bir kez daha anlaşıldı KY öpmeye çalışıyor hala, bokunu desen tavuk CB, bundan sonra senin bendeki lakabın BDT CB😂 büyük oyun dönüyor ama,
Aldığım her lot domuzdan kil koparır gibi, aldıkça her lot bunlardan bir sey koparır gibi, aldığım her lot suratlarına tokat vurur gibi,
Yer İmleri