Sayfa 179/871 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Ne saçma bi kağıt atı alan üsküdari geçiyor bu hala bekliyor

3.  Alıntı Originally Posted by yasyas1907 Yazıyı Oku
    Ne saçma bi kağıt atı alan üsküdari geçiyor bu hala bekliyor
    toplamaları lazım dostum...son çeyrekler alınmaya başlandığında hissenin eski zirvesi olan 28 leri geçmesini tahminlerime göre 32-35 leri görmesini bekliyorum...sabrın sonu selamettir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Düştükçe ekleme yapmak için fırsat işte, bir anda tavan yapıyor günü geldiğinde zaten.

~~~~Yatırım tavsiyesi değildir~~~~

5.  Alıntı Originally Posted by wurddf Yazıyı Oku
    Düştükçe ekleme yapmak için fırsat işte, bir anda tavan yapıyor günü geldiğinde zaten.

~~~~Yatırım tavsiyesi değildir~~~~
    Son mermimizi de harcadık... Süngü ile bekliyoruz

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by BodrumX Yazıyı Oku
    Henüz yayınlanmadı.. Yayınlandığı anda burada paylaşacağım

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Paylaşımın için sağolasın.
    Bizim tahtayı galiba patronlar yapıyor. hisse toplamakta çok acemiler bu blançoyla bu fiyatlardan ky mal vermez. verenler olsa da daha fazlasını başka ky ler alır. fiyatlar buralarda durdukça zaman kaybından başka bir şey olmaz. mal toplamaları için fiyatı 28 lere sürmeleri lazım.
    Borsada kazanmanın 4 altın kuralı
    1- temel analiz
    2- Teknik analiz
    3- Takas analizi
    4-Sabır
    Ben hisselerimi satana kadar blanço analizini yapacağım.
    Bodrumx arkadaşda banvit i ilgilendiren haberleri inşallah paylaşacak. tekniği olan bir arkadaş da paylaşımda bulunursa ekip tamamlanır rabbimin izni ve sabrımızla da hisselerimizle çok iyi fiyatlardan vedalaşırız en kısa süre 2018/ 2,çeyrek blançolara kadar.
    Bu satış baskısı elbet bir gün bitecektir. en azından yeni karlar geldikçe f/k 8-10 arasından işlem yapacağı için beklenen fiyatlar görülecektir.
    ŞİMDİKİ F/K 8,77
    BENİM TEKNİK OLARAK GÖRDÜĞÜM Dipler yükselmeye başladı yükselen kanalda dipten sürünerek ilerliyor,
    Başka hisseler yükselse de etkilenmemek lazım, onların bir ayda aldığı yolu bu 2 günde alır.
    ssss

7. Dün çıkan bir haber;

Kırmızı etten çıkıyor. Beyaz et üreticisi Banvit bu yılın başında Brezilya-Katar ortaklığı olan tbq Foods ile satış sözleşmesi imzaladı.

1968 yılında kurulan Bandırma merkezli şirketin yeni döneminde önce yönetim
    değişti; yabancı ortaklar yönetime geçtiler ve icraata başladılar.

Buraya kadar her şey normal... Şimdi kulağımıza gelen birkaç kulis haberini
    paylaşmak istiyoruz. Öğrendiğimize göre, ana konusu beyaz et olan Banvit,
    geçtiğimiz yıllarda büyük bir reklam kampanyası ile girdiği yan işi kırmızı et
    pazarından çekilmeyi planlıyormuş. Piyasada şirketin kademeli olarak üretimden
    çıkacağı konuşuluyor. Brezilyalı grup tamamen beyaz et sektörüne odaklanarak
    diğer tüm yan işlerden çekilmek için düğmeye basmış. Yine öğrendiğimize göre
    Banvit, üyesi olduğu ETBİR'den (Et Üreticileri Birliği) ayrılmış, şirketin
    SETBİR'deki üyeliği ise halen devam ediyor. Ancak SETBİR yönetiminde şirketi
    temsilen bulunan Banvit icra Kurulu Üyesi Mevlüt Solmazla kurumun yolları kısa
    süre önce sessiz sedasız ayrılmış. Banvit'in eski patronlarına yakınlığı ile
    bilinen Solmaz'ın şirketten ayrılmasından sonra SETBİR'deki üyelik koltuğuna
    henüz biri getirilmemiş. Bu durum Banvit'in önümüzdeki dönemde SETBİR
    üyeliğinden de ayrılacağı yorumlarına neden oluyor.

Banvit tavuk fiyatlarını da Ağustos 2017 den itibaren aylık bazda paylaşacak bir arkadaşa ihtiyaç var.
    ssss

8.  Alıntı Originally Posted by wurddf Yazıyı Oku
    19.90 çok güçlü destek noktası oldu, buranın altına endeks kötü olmasına rağmen kırmıyor, şu Zarrab mevzusu olmasa 20'lerden maliyetlenip yıllık bilançoyu bekleyeceğim ama ister istemez çekiniyor insan.
    Aynen bende tek risk olarak zarrab davasını görüyorum yoksa bu fiyatlar mal toplamak için çok uygun.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 179/871 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •