Sayfa 36/928 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 7422 madde; 281 - 288 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Dolar bazında değerlendirmek hata olur, ekgyo başta olmak üzere bugün çoğu hisse dolar bazında dibin dibinde.

Bizim bu hisse ise bu sene 3 defa farklı dönemlerde 5 üzerine çıktıysa da tutunamadı, 6-7'lerin üzerine atıp o beklenen atağını bir türlü yapmayı beceremedi...
    Dolar bazında değerlenmek hata ise...!

Dolar bazlı 3 zirvede de 3.15 $ seviyesinden satanlar pek hata yapmış gibi gözükmüyor...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

2. E öyle tabii...

Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Dolar bazında değerlenmek hata ise...!

Dolar bazlı 3 zirvede de 3.15 $ seviyesinden satanlar pek hata yapmış gibi gözükmüyor...
    y.t.d.

3. Bugün belki açığa satış rekoru kırıldı tüm endeks için. Gübre gibi sahipsiz bir tahta bu iş için biçilmiş kaftan zaten. Ciddi ciddi açığa satışı düşünmeye başladım artık.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    kendi adıma % 300 karı gördüm satmadım şimdi çok cüzzi kar var...yıllardır hissedeyim o karda kar sayılmaz...bazı şeyleri öğrendik ama geç oldu....yaşanması gerekiyormuş yaşadık...10 bin lot daha alacağım kısmet tekrar maliyetlerden almakmış...dolaşımda fazla hisse olduğunu düşünmüyorum...alan satan aynı olması muhtemel...
    %300 kar görüp turkiye borsasında satmadıysan kusura bakma sen hak etmişin arkadaş. Fazla aç gözlü olmayacan . Burası bist adamı bitirirler. Bu hisse bir daha %300 5-10 senede belki yapar.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Buraya dünya adam yazıyor twitterda 3 kişi çoğalalım sıkıştıralım şu karayama yı yoksa soluğu 2 de alıcaz.belki faydası olur.yalnız ben pek kullanmayı bilmiyorum.beştepe fakıbaba ekleyelim rahatsız olsun biraz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Bugün belki açığa satış rekoru kırıldı tüm endeks için. Gübre gibi sahipsiz bir tahta bu iş için biçilmiş kaftan zaten. Ciddi ciddi açığa satışı düşünmeye başladım artık.

GUBRF gün içi açığa satış adeti : 193.375 (Ort. 3.865) Total hacmin % 4 üne tekabül ediyor...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

7. Burayı okuyorlarsa, "ne kadar çok ky dolmuş, daha dökemedik bunları" diyerek bu defa 3.50'ye doğru baskılayabilirler...

Endeks 100.000 altı olursa, 3'e mi ineceğiz, artık bilemiyorum...
    y.t.d.

8.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    GUBRF gün içi açığa satış adeti : 193.375 (Ort. 3.865) Total hacmin % 4 üne tekabül ediyor...
    Nereden baksak nasıl düşünsek olmuyor demekki.

Sayfa 36/928 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •