Sayfa 302/500 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Bence burda asıl eşekliği biz bu ky avcısının hisselerini alarak yapıyoruz. Hele bir bakın hisselerine Atlas avgyo avtur mepet metro vangd hepsi yerlerde sürünüyor. En çok ky mepette olduğu için de hiç gitmiyor. İşi gücü kimsenin olmadığı bir hisseyi alıp 3 kat çıkartıp ky ciların kucağına bırakmak. Burda da sizin gibi bekleyen 3-5 ky nın peşine düşmüş. Ama bir gün bütün bu yaptıkları duzembazlıkların hesabını verecektir eminim. Ytd
    Öyle deme ağama ... en son sensin dedim kağıt zıpladı.... sensin ağam sensin 2.13 den vermedim ağam aşağıdan hiç alamazsın

2. Mevlüd kandiliniz mübarek olsun. Memleketimize gelen darbeler üzerine ekonomik çöküntü yaşadığımız bu günlerde hem memleketimiz hem de ilk fırsatta hisselerini satarak gemiyi ilk terketmek isteyen ağaya bol bol dua ediniz. Ytd

3. 1,66 dan tekrar girdim bakalım

4. bu kadar panik yeter

5.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Mevlüd kandiliniz mübarek olsun. Memleketimize gelen darbeler üzerine ekonomik çöküntü yaşadığımız bu günlerde hem memleketimiz hem de ilk fırsatta hisselerini satarak gemiyi ilk terketmek isteyen ağaya bol bol dua ediniz. Ytd
    Durum şu ki gemi su almaya başladığı zaman ilk kaçacak olan milli pezevengimiz ( azerice iş adamı demek)olduğu bir kere daha kesinleşti. Bir hafta sonra tv lere çıkar banada dış güçler operasyon yaptı. Benim hisselerimi kasıtlı düşürdüler diye ağlamaya başlar... sıkıntı çıktımı ilk satacak olan da belli oldu böylece

6.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    1,66 dan tekrar girdim bakalım
    Şimdi de 1, 66 baraj oldu desenize bir kişiye bile kaxandirmamak için g.tünü verecek. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Vay be hisseye bak. Dün en çok düşenlerde ilk 15 te iken bu gün nerdeyse ilk 10 a girmiş. Spegini tebrik etmek lazım. Aslında bu bir yarasının olduğunu gösteriyor. İnşallah bu hisseden zararsız kurtulursunuz. Az lot ile takip etmeme rağmen beni bile sinir etti. Yine de sabah sattığım için şanslıyım. Allah sizlerin yardımcısı olsun. Ytd
    Tebrikler bugün en çok düşenlerde 7. Sırada ilk top 10 a girmiş. İnşallah sana da bir gün girer spek efendi. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Tebrikler bugün en çok düşenlerde 7. Sırada ilk top 10 a girmiş. İnşallah sana da bir gün girer spek efendi. Ytd
    Kardeş almayın ben alıyorum ben aldıkca düşecek ben gene alacam beni dökmek için uğraşacak ama dökemeyecek sabır dan yana hiçççç sıkıntım yok beklentili para koymadım vade için hiç sıkıntım yok 2019 olmadı 2020 satmıyorum satmayacam parayı pul etsede benimle bekleyecek spek kardeşim .... inat ettim satmayacam düştükce alacam bekleyecem dahada düşsün gene alacam.... onun için çok ta ümitli olmayın bu tahta için ...benden size dost tavsiyesi

Sayfa 302/500 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •