Sayfa 216/871 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Artmıyor imansız.bekliyoruz

2.  Alıntı Originally Posted by pentagr Yazıyı Oku
    Artmıyor imansız.bekliyoruz
    Moralini bozma dümen yapıyorlar...

3.  Alıntı Originally Posted by keremalemdar Yazıyı Oku
    Moralini bozma dümen yapıyorlar...
    Düşerse atacak kurşunumuz çok. Milleti Sindirmesi lazım ki giderken atlayan olmasın

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4. birinci seans sonunda banvit 5,5 milyon tl lik işlem hacmi yapmış...bu şekliyde devam ederse gün sonunda 8-10 milyon tl aralıklarına ulaşmış olacak...bir kaç gün önce 130 milyon tl işlem hacmi yaptığı vakitte bir kaç gün içinde banvit işlem hacmini 8-10 milyon tl lere düşürmesini bekliyorum demiştim...şu anda görüldüğü kadarıyla bu gün bu miktar yakalanmış olacak..böylece son agresif çıkışın da düzeltmesi bitmiş olacak ve hisse normal seyrine dönecek....

hisse tekrardan kendi dinamiklerine dönecek..geçmişte belki de bir hafta boyunca 20,30 lardan 20,70 lere çıkıp inmeler oluyordu ve ben o vakit o hareketleri toplamaya yorduğumu söylemiştim..işte son 23,30 zirve testini de gene toplamaya yoruyorum...bu tür hareketler olası çıkışlarının agresif olacağını işaret ediyor...23,30 zirvesini görerek sadece toplama aralıkları yükseltildi o kadar...

bundan sonraki çıkışlarda herkes o civarlardan satacak böylece tahta yapıcı daha çok lot toplamış olacak ve çıkış agresif olacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    birinci seans sonunda banvit 5,5 milyon tl lik işlem hacmi yapmış...bu şekliyde devam ederse gün sonunda 8-10 milyon tl aralıklarına ulaşmış olacak...bir kaç gün önce 130 milyon tl işlem hacmi yaptığı vakitte bir kaç gün içinde banvit işlem hacmini 8-10 milyon tl lere düşürmesini bekliyorum demiştim...şu anda görüldüğü kadarıyla bu gün bu miktar yakalanmış olacak..böylece son agresif çıkışın da düzeltmesi bitmiş olacak ve hisse normal seyrine dönecek....

hisse tekrardan kendi dinamiklerine dönecek..geçmişte belki de bir hafta boyunca 20,30 lardan 20,70 lere çıkıp inmeler oluyordu ve ben o vakit o hareketleri toplamaya yorduğumu söylemiştim..işte son 23,30 zirve testini de gene toplamaya yoruyorum...bu tür hareketler olası çıkışlarının agresif olacağını işaret ediyor...23,30 zirvesini görerek sadece toplama aralıkları yükseltildi o kadar...

bundan sonraki çıkışlarda herkes o civarlardan satacak böylece tahta yapıcı daha çok lot toplamış olacak ve çıkış agresif olacak...
    Kardeş dediğin çıkar çıkmaz bilemem ama şiir gibi yazmışsın helal olsun :)

6.  Alıntı Originally Posted by mesaka Yazıyı Oku
    Kardeş dediğin çıkar çıkmaz bilemem ama şiir gibi yazmışsın helal olsun :)
    :kahkah: :kahkah: :kahkah: çok kafiyeli olmuş galiba...:)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    :kahkah: :kahkah: :kahkah: çok kafiyeli olmuş galiba...:)
    Sade ve anlaşılır bir şekilde anlatmışsın.gereksiz cümle yok.netsin :kahkah:

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    birinci seans sonunda banvit 5,5 milyon tl lik işlem hacmi yapmış...bu şekliyde devam ederse gün sonunda 8-10 milyon tl aralıklarına ulaşmış olacak...bir kaç gün önce 130 milyon tl işlem hacmi yaptığı vakitte bir kaç gün içinde banvit işlem hacmini 8-10 milyon tl lere düşürmesini bekliyorum demiştim...şu anda görüldüğü kadarıyla bu gün bu miktar yakalanmış olacak..böylece son agresif çıkışın da düzeltmesi bitmiş olacak ve hisse normal seyrine dönecek....

Dostum eline sağlık.. Şimdi soru şu: yaa bu adamlar neden buralardan satıyor.. Yani şirketin karını marını bir tek biz mi görüyoruz? :) yada satışlar fake satışlar ve milleti bıktırma politikası mı? Yani eğer böyleyse bu seviyelerde ne kadar durur.. Mesela takip ettiğim bir şirket var.. 3,80 den aldım 9 dan satmıştım.. 1 yıldan beri 9 da.. Yani şahsen ben 1 yıl bekleyemem.. :)

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 216/871 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •