birinci seans sonunda banvit 5,5 milyon tl lik işlem hacmi yapmış...bu şekliyde devam ederse gün sonunda 8-10 milyon tl aralıklarına ulaşmış olacak...bir kaç gün önce 130 milyon tl işlem hacmi yaptığı vakitte bir kaç gün içinde banvit işlem hacmini 8-10 milyon tl lere düşürmesini bekliyorum demiştim...şu anda görüldüğü kadarıyla bu gün bu miktar yakalanmış olacak..böylece son agresif çıkışın da düzeltmesi bitmiş olacak ve hisse normal seyrine dönecek....
hisse tekrardan kendi dinamiklerine dönecek..geçmişte belki de bir hafta boyunca 20,30 lardan 20,70 lere çıkıp inmeler oluyordu ve ben o vakit o hareketleri toplamaya yorduğumu söylemiştim..işte son 23,30 zirve testini de gene toplamaya yoruyorum...bu tür hareketler olası çıkışlarının agresif olacağını işaret ediyor...23,30 zirvesini görerek sadece toplama aralıkları yükseltildi o kadar...
bundan sonraki çıkışlarda herkes o civarlardan satacak böylece tahta yapıcı daha çok lot toplamış olacak ve çıkış agresif olacak...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri