Sayfa 605/997 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bunlar faiz falan arttıramaz,olsa bile 0,25 göstermelik olur,bu herifleri artık tanıyın bunlar baş faiz düşmanıdır. hem ideolojik hem betonsal sebeplerden. bunların orta uzun vadede tek karışamayacağı dolardır yada diğer dövizlerdir. o konuda elleri bağlı. bu imkanı kullanın. şu an negatif reel faiz var TL de. dolarda ise ABD enf 2,5 olduğu için %1 reel faiz var. bu ülke dolara pozitif reel faiz verip TL ye negatif reel faiz veren bir yer.

2. Güvenimez kaynaklara göre ; TCMB 14 aralıkta faizi artırmayacakmış, Zira ABD de süren davanın sonucuna kadar oyalanacak ve piyasanın sabrını sonuna kadar test edecekmiş. Sonra çok pis tokat atacakmış. Bu tokadın izi en az 2 yıl sürermiş.

Dolar veya diğer yabancı paraları önceden alan iyi kazandı, artık çok geç.

3. Kıymetli hapy , siz iktidarın borazanını çalıyordunuz, ne oldu bu zarrap olayından yan çizmeye başladınız. Saf değiştirme çalışmaları gibi geldi bana. Bu gün Nurol yatırım bankasından bono ( mevduat karşılığı ) net 15,25 teklif aldım. Bana uymaz.

4.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Güvenimez kaynaklara göre ; TCMB 14 aralıkta faizi artırmayacakmış, Zira ABD de süren davanın sonucuna kadar oyalanacak ve piyasanın sabrını sonuna kadar test edecekmiş. Sonra çok pis tokat atacakmış. Bu tokadın izi en az 2 yıl sürermiş.

Dolar veya diğer yabancı paraları önceden alan iyi kazandı, artık çok geç.
    Bana hiç de öyle gelmiyor. Zaten danışmanlar arttırabilirsiniz dedi, bence 150 baz puan - 200 baz puan arası artıracak.
    Bekleyelim ve görelim.

5.  Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Enpara oranları arttırdı.
    Bu banka kafayı yedi milletin günlük verdiğini bunlar 6 aylıkta veremiyor. Kim gidiyor bunlarada bunlar dalga geçer gibi oran veriyorlar.

LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Beton işi minimum 5 sene sürüncemeye girdi.
    Faizler muhakkak 2018 ortalarında 20 leri görebilecektir.
    Çıkacak enkazın temizlenmesi dediğiniz gibi 10 - 20 sene sürebilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ne gitmedi?
    Ne ucuz kaldi?
    Ona kafa yorun bence.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ne gitmedi?
    Ne ucuz kaldi?
    Ona kafa yorun bence.
    Syg,
    TL ucuz kaldı üstat. Herşey pahalı , sizin yorumunuz nedir?

Sayfa 605/997 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •