Arama sonucu : 683 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SPK, Forex'e Önemli Sınırlamalar Getirdi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by tradeview Yazıyı Oku
    skrill'e hesabınızın olduğu atm/debit kartınızı ekleyin,karta onaylama yaptıktan sonra pasaportla veya ehliyeti de skrille gönderin, 5000 euro günlük limiti var, aylık limit 25.000 euro ,tek çekimde %1.9 komisyonla bu şekilde anlık fonlama yapabilirsiniz, icmarkets de böyle yapıyorum
    yanlış anlamadıysam skill'e tanımladığınız bankamatik kartıyla para çekme işlemini tarif ettiniz değil mi? türkiye'de hangi atm bırakın 5000 euroyu 1000 euro verir ki? zaten küçük şehirlerde çoğu bankamatikten döviz bile çekilemiyor

Alıntı Originally Posted by eRk43 Yazıyı Oku
    yanlış anlamadıysam skill'e tanımladığınız bankamatik kartıyla para çekme işlemini tarif ettiniz değil mi? türkiye'de hangi atm bırakın 5000 euroyu 1000 euro verir ki? zaten küçük şehirlerde çoğu bankamatikten döviz bile çekilemiyor
    atm kartını skrill'e tanımlıyorsun, atm kartına tl hesabını mı euro hesabına mı bağlattın onu bilmiyorum , diyelim euro hesabına bağlattın veya trl,yazıyorsun skrill'e kart numaranı , verify dediğimiz işlemi yapıyorsun, sonra kimlik veya pasaportunu da yolla skrill'e, limitin oldu günlük 5000 euro, şimdi 5000 euro mu göndereceksin, hesabında 5000+95=5095 euro olacak veya bunun karşılığı tl olacak, 5000 euro + %1.9 euro olacak , bu şekilde skrill'de para yükleyi seç ve sonra anlık olarak paranı skrill'i kullanarak icmarkets için konuşuyorum hesabında anında görebilirsin...geri çekerken de ben ceptetebten diyorum o zaten teb euro hesabın demek,onu da skrill'e tanımla...o şekilde de 5.5 euro komisyonla hesabına geri alırsın parayı..olay bu
    Son düzenleme : tradeview; 16-03-2017 saat: 21:23.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •