Originally Posted by
BodrumX
Daha önce böyle bir satış haberi keskinoğlu tarafından yalanlandı.. Ancak böyle bir durumun gerçekleşeceğini varsayarsak banvit mi alacak yoksa brf mi bu önemli.. Brf alırsa banvite bir katkısı olmaz diye düşünüyorum. Keskinoğlunun bu haberi yalanlamasına karşın banvit alırsa tabi ki olumlu yönde etkiler. Çünkü keskinoğlu halihazırda 75 ülkeye ihracat yapıyor. 2016 Yılında 1.2 milyar TL ciroya sahip.. 170 bin ton piliç eti, 40 bin ton ileri işlenmiş piliç eti ve şarküteri ürünleri, 1 milyar adet yumurta, 50 bin ton organik gübre üretimi ile 15 bin ton zeytinyağı üretimi yapıyor..
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dostum keskinoğlu firmasını galiba en az banvit kadar tanıyorsunuz...çok güzel ve ayrıntılı bilgi vermişsiniz...:) acaba banvit kadar büyük oluyor mu ?? bunu çok merak ettim...piyasa bir de er piliç var..genelikle ben aldığımda tercihim banvitten yana oluyor ,ikinci tercihim erpiliçten yana oluyor...evdekiler erpiliç daha lezetlidir diyorlar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri