Sayfa 207/948 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Son dönemki günlük alış satışlara ve takas hareketlerine bakılacak olursa neredeyse tamamen karşılıklı hareketler dönüyor. Bir tek geçen bir yatırım finans 103 binlik işlemle ak tarafından satılan 6x bin lot mal takip edebildiğim kadariyla grup dışındandı. Gerisi traş. Ufak malları saymaya gerek yok. Günlük 30 bin lottan fazla dışardan işlem olmuyor. Birde şu malum toplam fark hikayesi ordaki mal zaten yönetimdeki amcanın. Citi ara dönemlerde kağıdı tanımayan ky lara yabancı alıyor ayağı, halen Deutsche nin malın in yaklaşık 150 bini grubun. Gelelim is yatırım a. Aynen Üstadın dediği gibi sopa amaçlı patron malı. E olacak tabi amca patron illaki malı olacak. Toplam 11 milyona yakın kontrol ettikleri mal var. Dikmişler gözlerini bizdekilere. Avucunuzu yalarsınız, bu saatten sonra mal yok size. Diğer güzel bilanço açıklayan tahtalar gibi sıkma zamanı tabi. Bu spek elindeki malı bozmadı bu tahtada yukarı giderken malı satacaksın yoksa Boca ederler üstüne. Ama bunlar beklettikçe ben kendi adıma hedef yükseltiyorum. Çünkü çok dikkat çekiyorlar belli ki hedef büyük . Tavsiyem hareketleri döviz bazında takip etmekte fayda var. Geçen sn.kemosabe nin dediği gibi 12 aylık sonrası 3 aylık düşük gelmişti. Bu sefer son dönem ışığında 5 milyon üzeri gelme ihtimaline bakarım kendi adıma. Cirodaki belirgin artış hedef değeri yüksek gösterip satış kararı alma olasılığı olan şirketlerin yöntemidir. Patronun en son ciro hedefini biliyoruz sermaye artışı kaçınılmaz noktaya gelecektir belki önümüzdeki sene. Daha fazla sıkmanın mantığı yok. Ver 5 tl yi millet dağılsın yoksa zaten para babasının biri gelip donunla beraber alacak sn.spekcim. Sen nasılsa keriz bulursun yolacak. En azından adam/saatimizi kurtaralım. Dimi ya? Ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. sn.kemosabe ÜSTAT DEDİĞİN ZAT SON GÜNLERDEKİ ALIŞ-SATIŞ HAREKETLERİNİ YAZMIŞ. YAZDIKLARINA ANCA "KADİR" İNANIR. HİÇBİR ŞEYİ TAKİP EDİP ANLADIĞI YOK. BEDAVADAN MASAL ANLATIYOR. BİR TARAFTAN HİSSEDE PATRON VAR DİYOR, DİĞER TARAFTAN DA SPEK DİYOR. BU NE PERHİZ NE LAHANA TURŞUSU? ÇIKMIŞ BİR DE KONUŞUYOR. YOK EFENDİM 11 MİLYON LOTU KONTROL EDİYORLARMIŞ. BUNA DA "KADİR" İNANMAZ, ANCAK GÜLER.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

3. 2017/4 te 5 mn. Kar bekliyorsunuz, detay açarmisiniz satış gejri ne bekliyorsunuz? Brüt kar marjı ne olur?

4. Bingo Sayin Kurtdere (19.22'deki mesajiniz icin, malumunuz son donemde muhabbetimiz oylesine artti ki (Allah bozmasin) referans vermek lazim mesajlara herhalde) aynen de oyle...Takas tablolarindaki araci kurumlarin karsisinda yazanlar onlarin maliyeti degildir hepimizin de bildigi gibi... O halde topikteki Silvir ailesine ve bu sayfayi duzenli izleyen bizlere bir aciklama yaparak sereflendirmek istersiniz bizi...Neden o zaman lansmaninda sinir tanimadiginiz arkadasiniz, Delta ve Oyak"in alis maliyetlerini verdigi tabloyu (20.11.2017 tarih ve 16-17 saatleri arasindaki mesajlari) yayimladiginda, dostum o is oyle degil, bu degerler reel maliyetler olamaz"diyerek duzeltmediniz ve uyarmadiniz izleyenleri?..

Belirttiginiz uzere kagitta donemsellik onemli ve hareketli olmak lazim...Hatta ben al-sat yapmaya bayiliyorum bu kagitta!.. Umarim bol bol kazanmaya da devam edersiniz...Umarim buradaki tum dostlar da umdugunu bulur bu kagittan... Hepinizin hepimizin kazanci bol olsun...
    Merak etmeyin Ustadin sean icindeki alimlari izledigini biliyorum, maliyetlere de oradan vakif zaten...Ne guzel de demis atalarimiz Ilim Cin'de de olsa aliniz diye...
    Ve sizden cok rica ediyorum lutfen mesajlarinizda buyuk harfle uyarinizi yapmayiniz (en azindan bana hitap ettiginizde)...
    Evet bence de Ustad yaniliyor, 11 milyon lot degil kontrol ettikleri, 11.5 belki de daha fazla olmali. Ve Sayin Kurtdere, uzgunum ama dunya gunesin etrafinda donuyorve sekli de topa benziyor, siz kabul etseniz de etmeseniz de... Ve maalesef Bistteki tahtalarda spekulatorler, hatta gomlekcileri, deynekcileri, saksakcilari islem yapiyor ve yapmaya devam ediyor... Maalesef iktisat kitaplarindaki tam rekabet piyasalari da dahil diger bircok kabul buralarda sökmuyor...En azindan Silvir'da... Tum ortaklara selamlar, saygilar... Yatirim tavsiyesi degildir...

5. Tesekkurler Ustadim yorumlarina...Sıktıkca dokuluyor millet demek ki 60 bin 100 bin... Su anda 9 aylik bilancoda saheser ortaya koyanlarin hepsi merdaneli camasir makinesinde sıkılıyor adeta(bkz Gentas, Egser, Gerel ben de hepsi var da ordan biliyorum :-) Yabanci ortak beklentim hep oldu bu kagitta... Varr bir dumen de zamqn azaldi omrumuz olursa gorecegiz insallah...Ocakta bu fiyatlara zor tutar garibim...Kara kara dusunuyordur simdi... Uatirim tavsiyesi degildur...

6. Neyse yasam avuclarimizin arasindan kayip gidiyor... Yetismek lazim arkasindan...Sayin Kurtdereye de Ustadima da katkikoyan tum dostlara da sonsuz tesekkurler...Hafta sonunun keyfini cikaralim# pazar bakariz nasil olsa... Guzel bir cuma aksaminda, guzel Izmir"den hepinizi saygi ile selamliyorum Iyi hafta sonlari...

7.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    Tesekkurler Ustadim yorumlarina...Sıktıkca dokuluyor millet demek ki 60 bin 100 bin... Su anda 9 aylik bilancoda saheser ortaya koyanlarin hepsi merdaneli camasir makinesinde sıkılıyor adeta(bkz Gentas, Egser, Gerel ben de hepsi var da ordan biliyorum :-) Yabanci ortak beklentim hep oldu bu kagitta... Varr bir dumen de zamqn azaldi omrumuz olursa gorecegiz insallah...Ocakta bu fiyatlara zor tutar garibim...Kara kara dusunuyordur simdi... Uatirim tavsiyesi degildur...
    Dönemsel fiyat hareketlerini iyi takip ediyoruz üstad. Bahsettigim kağıtların zaten birkaçını yazmışsınız belkide anele eklenir onlara orda da bişeyler var. Gün içi fırsat buldukça cep telefonu üzerinden matriks var izliyorum tüm detaylarıyla. Seans odalarında büyüyünce zaten anlamak çok zor değil. Ben kendi min. hedefimi verdim, altına veremem bayagi da Hatrı sayılır birikti ama temkinsiz de olmam. Bir miktarını alır satar üstüne koyar yoluma devam ederim. Tek kağıt alırım dagitmam çünkü bilirim ki para katlanarak kazanılır. Belki yanlış belki doğru benim mantigim bu. Zaten hepimiz aynı mantikta olsak herkes aynı kağıdı alırdı. Bir de şey var, bilanço ile kastedilen temel analiz. Iyi inceleyince zaten o saydiginiz tahtalar ın öne çıktığı görülüyor. Artık yorum yapılacak pek bişey kalmadı çünkü kararlar alındı sadece zamana oynanıyor olay bu. Belki bazen hemen çok para kazanmak istiyoruz çünkü mantığın ve matematiğin dışına çıkılıyor. E mühendis olunca bu tür şeyleri kabul etmek zor geliyor orada piyasa pratiklerimiz ve tecrübemiz devreye giriyor sakinliyoruz. Tşk ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 207/948 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •