Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Kol gibi giren aidatlar daha da can yakacak. Yolun başındayız henüz. Daha da beter olacak durum...
İşte konut alacaklara tavsiyeler!
Site tarzı yaşam, aidat nedeniyle pahalıya mal oluyor. 100 metrekare ev için 700 lira ödeyen de var 2 bin lira ödeyen de. İşte konut alacaklara tavsiyeler...
https://emlakkulisi.com/iste-konut-a...siyeler/534703
eger aidati sormadan etmeden ev alindiysa alanin sucu
yok ev alindiginda aidat dusuktude sonradan yonetim asiri artirirsa o zaman yonetim yada artiran suclu
ben hala aidatin yuksek oldugunu bilmeden evi alan insanlarin varolduguna inanamiyorum. Boylesine aptallik bu devirde inanilmaz
Son dakika: Jet Fadıl yine yaptı.. Şirketinin bütün hesapları.. - Sondakika Ekonomi Haberleri
http://www.hurriyet.com.tr/korkulan-...m_action=click
......Yatırımcılara verilen kat irtifakı tapularının, yapının tamamlanamaması durumunda herhangi bir anlamı yok. Çünkü bunlar ileride yapının tamamlanacağı varsayılarak verilen tapular. Yapı 5 yılda tamamlanamadığında, ki beş yıllık süre sona ermiştir, kat irtifakının bozulması ve bu tapuların herhangi bir anlamının kalmaması söz konusu. Binlerce kişinin elinde bulunan bu tapular kâğıt parçası haline gelecek ve para yatırıldığını ispat etmek için kullanılacak bir delilden öteye gidemeyecektir. .....
ÖNEMLi AYRINTI
ilk evimi babacan yapidan almistim.80 lira olan aidat firmanin son dairesini satmasindan sonra 250 liraya cikmisti
Site ici ev alacaklarin tek yapmasi gereken ,site yonetimini firmalar mi yapiyor yoksa daire sakinleri mi..Daire sakinleri yapiyorsa hirsizlik % 20 oluyorsa firmalar yaparsa % 100 e cikiyor bu oran.
Türkiye de emlak sektöründe kanun falan işlemiyor. Kim kimi öperse. Şansına iyi apartmana denk gelirsen işler iyi yürüyor.
Ama siteden falan ev aldıysan %90 ihtimal tarrağı tuttun demektir. :-)
Müteahhitler sitedeki evlerim çoğunu sattıktan sonra aniden aidatlar aniden tavan yapıyor!!!
Şikayetvar dan bir sürü alıntı yaptım. Bir zahmet okuyun. Kat Mülkiyeti Kanunu ile ilgili davalar hızlı çözülemiyor. Aidatlar dışarıdan bağımsız birisi tarafından denetlenmiyor.
Aidatlar kol gibi girmeye başladı millete! Daha da beter olacaklar! Daha henüz yolun başındayız!
Gayrımenkul alacaksan Almanya İngiltere Hollanda ABD gibi sorunsuz ülkelerden al. Kiranı tıkır tıkır alırsın. Kanunlar ve hukuk makine gibi işliyor.
Neyse biz işimize bakalım. Likit kraldır. ALTIN GÜMÜŞ TLmevduat DövizMevduat ve ihracatçıdüzenlitemettüödeyenhissesenedi....
Evet. Ben faizciyim. Müslümanım ahlaklıyım ve faizciyim. En büyük faizi de TÜrkiye devletinin sattığı bonolarından aldım. Devlet faizci ise ben de faizciyim. Devlet faizi bıraksın ben de bırakırım. Daha kimsenin bilerek 1 kuruşunu yemedim çok şükür. Kul hakkı yok.
Yer İmleri