Gribd varantı için fikriniz nedir?Vadesi 29 aralık satış fiyatı 10,70
İste son bir ayda gelinen seviye tombul kusta. 9.64 iken bilanco sonrasi elim cok gitti geldi alayim almayayim derken once 17 oldu az geri gelsin alayim derken 50 simdi ise 2.76 gerci alsak tutarmiydik buraya kadar bilmem. 2014 de olmustu yine boyle bi furya. Vay anasini sayin varantcilar :D tamda tuprastan cikmistim bostaydim gozum thy ve tcell deydi gittik ayni fiyattan tcell almistik onda da kar ettik gerci ama bu baska gitti yahu :D %3500 e yakin. Tabi bunda hem fena sortcu yakaladilar hemde elin gavuru fena saldirdi. E beklentide var ucuz da kalmisti 1 sene kadar yerinden kipirdamadi simdi krdmd yiz bakalim 1 haftadir ereglileri gecen hafta verdim karla onda kalsam hala sattigim yerdeydim simdi kardo sagolsun %50 birakti. Yuru yavrum kardo diyorum simdilik. Hayirlisi.
Lenovo P1ma40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayın 13 ünde uzdcj maliyetim 0,65 idi -- gün içi al sat ile 0,62 ye düşürdüm..kapanış 0,52 oldu..batık durum
ilk kez varantı ertesi güne taşıdım tabi zaman kaybı ile 0,50 ye denk geldi..
14 aralıkta 0,46 yı gördü bi baktım 0,72 olmuş..
demem o ki varant kalp hastaları için sağlıklı değildir..al sat dışında tavsiye etmem..
ha çok inandığınız bir dayanak varlık olur alıp beklenir ona lafım yok..
lütfen bilinçli olmadan varanta bulaşmayın..
klasik olacak ama aldığını varantın dayanak varlıktaki değişime nasıl tepki verdiğini bilmeden asla varant almayın..
3-4 gün önce yazdğım şey önemli aynı dayanak varlığın alım ve satımları neden aynı değil diye şans diye söyleniyordu..
şans değil arkadaşlar..
Yer İmleri