Galip ağam buna da uğrar mı acaba? Şu sıralarda, ucuz kalmış sağlam hisselere de uğrayabiliyor.
Galip ağam buna da uğrar mı acaba? Şu sıralarda, ucuz kalmış sağlam hisselere de uğrayabiliyor.
Değerli arkadaşlar temeddü yatırımcısı olarak bu hisseye girmeyi düşünüyorum benim için yıllık alacağım temeddü önmeli hisse fiyatı uçmasada olur bana bu konuda bilgi verecek uzun süredir bu hissede bulunan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var bilgi veririseniz çok sevinirim hepinize hayırlı kazançlar
Arkadaşım gir kapa geçmiş yıl temettülerini incele,hisse fiyatı senin için uygunsa al,değilse alma...bu kadar.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bu dediklerinizi tabiki inceledim yıllardan beri yatırımcıyım sadece hisse geçmişini şirket sağlamlığını ve gelecek yatırımlarını inceleyen araştıran arkadaşların yorumunu bekliyorum şuan fiyat ve temeddü oranı beni tatmin edebilecek seviyede
https://invst.ly/669h3
sarı bölgeler 40 günlüğü kestiği yerlerden bazıları hacimli geçebilerse güzel bir hareket gelebilir .
Ayrıca sarı dirençleri geçtiğinde de güzel hareketler yapmış.tekerrür ederse güzel olur bence
Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece geçmişinde yaptığı harekete göre bir yorumlamadır.
Başkasının aklıyla yola çıkan yolda kalır.
Yer İmleri