Sayfa 364/852 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon
Arama sonucu : 6816 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Beyler yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ben sonuna kadar bekleme taraftarıyım 2.74 ile 2.56 arasında çok fark yok büyüklerle anlaşacaklarını sanmıyorum o adamlar da bizim gibi kaç zamandır bekliyo kaç milyon gömmüş bekliyolar niye anlaşsın burda amaç bizim elimizdekileri toplamak bence panik yapıp giden gitti zaten

2.  Alıntı Originally Posted by priceless Yazıyı Oku
    Birleşmeyi gösterecekler mi?

Niyetlerini dün kottan çıkmak olarak açıkladılar!

Ben bununla da yetinmek istemediklerini ve bu cumaya dek %97 oranına (kendileri yada beraber hareket ettikleri %0,75-9.9m adet hisse- sahibi birileri ile) ulaştıklarını açıklayacaklarını ve biz küçük yatırımcıları ortaklıktan atmak isteyeceklerini tahmin ediyorum ki bunu buradaki bir çok arkadaş da böyle görüyor.

SAVCILIK BAŞVURUSU TEK ÇAREMİZ!

SPK değil kesinlikle, direkt yazdığım sekilde savcılıga basvuralım. Yorumlarınızı ve katkılarınızı bekliyorum.

GEREKİRSE BİR TEK BEN BASVURURUM. DİLEKÇEYİ YAZMAMA YARDIM EDİP KATKIDA BULUNUN EKSİKLERİMİ TAMAMLAYIN Kİ NİTELİKLİ VE DOLU DOLU OLSUN BOŞA GİTMESİN!
    Dilekçeyi aldım kendi adıma yeni yılın ilk günü adliyedeyim.. bu arada 2.70 lerden satan varsa, bu ac gözlüler neden 4 liralardan alsınlar.

Yatırım tavsiyesi değildir.....

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by priceless Yazıyı Oku
    Birleşmeyi gösterecekler mi?

Niyetlerini dün kottan çıkmak olarak açıkladılar!

Ben bununla da yetinmek istemediklerini ve bu cumaya dek %97 oranına (kendileri yada beraber hareket ettikleri %0,75-9.9m adet hisse- sahibi birileri ile) ulaştıklarını açıklayacaklarını ve biz küçük yatırımcıları ortaklıktan atmak isteyeceklerini tahmin ediyorum ki bunu buradaki bir çok arkadaş da böyle görüyor.

SAVCILIK BAŞVURUSU TEK ÇAREMİZ!

SPK değil kesinlikle, direkt yazdığım sekilde savcılıga basvuralım. Yorumlarınızı ve katkılarınızı bekliyorum.

GEREKİRSE BİR TEK BEN BASVURURUM. DİLEKÇEYİ YAZMAMA YARDIM EDİP KATKIDA BULUNUN EKSİKLERİMİ TAMAMLAYIN Kİ NİTELİKLİ VE DOLU DOLU OLSUN BOŞA GİTMESİN!
    bazen anlamakta zorlanıyorum üç gün için de 10 milyon hisseyi nerden kimden alacak !!

20 iş günü zorunlu çagrı yaptı 10 milyon hisseyi ancak alabildi

pazartesi kottan çıkma diyecek Cuma akşam ortaklıktan çıkarma mı olacak ...

Kottan çıktıktan sonra kipa lara migros vermeyecekler. Kottan çıkmadaki amaç budur. Bunu goremeyen aylara taşır ve sonunda 2.60 civarı parayi alır ve şutlanir şirketten. Dava mi acar kazanırmi o ayrı mesele.kazansada sana kipanin degerini öderler oda belki 2.60 dan daha az çıkar.

Şayet birlesmeyi borsadan çıkmadan yapsalardı bu durunda uzman kuruluş raporu gerekecekti, degerleme yapılacaktı. Çıkınca borsadan kipa karanlık bir odaya alınacak ve orda ırzına geçilip salınacak gibi bisey

6.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Şayet birlesmeyi borsadan çıkmadan yapsalardı bu durunda uzman kuruluş raporu gerekecekti, degerleme yapılacaktı. Çıkınca borsadan kipa karanlık bir odaya alınacak ve orda ırzına geçilip salınacak gibi bisey
    mail attım şirkete sordum neden böyle bir yol izlemişler acaba bakalım ne cevap gelecek ?

Migros intikam alıyor, cagri yatirmicinin zaferi olmuştu. Şimdi migros beraberlik icin gole gidiyor

Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    mail attım şirkete sordum neden böyle bir yol izlemişler acaba bakalım ne cevap gelecek ?
    Kipa ya yazdınsa gelecek cevap hakim ortağın talebi deyip çıkacaklar. Açıklamazlar bunu.

Sayfa 364/852 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •