Yine kumarbazlar kazandı...gel gel ver ele yazık...
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine kumarbazlar kazandı...gel gel ver ele yazık...
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sattım zararına sizlere bol kazançlar. Kol kesmek adetimdir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
banvitte bu gün yüksekten satış yapmayı başaranlara kapanışa yakın almayı uygun görüyorum...tabi bu aldıklarını yarın sabah seansın ilk 30 dakika içerisinde satmak şartı ile....bir iki gün o şekilde davranacaktır...sonrasında işlem hacmini düşürerek biraz gerileyecektir...alış eşiğinde ise satmamak üzere alıp tutmak gerekiyor diyor benim mantık ve tecrübelerim...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Vestel 63 e gelmişti o yüzden sattım yoksa yarını beklerdim ama vesteldeki yabancı alışı hoşuma gitti. Zararımı yarına çıkarır diye umut ettim.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
tahminime göre atacak dostum...ama dediğim gibi iyi gözlem yapmak gerekiyor...alış iştahını iyi takip etmek gerekiyor..bu alış iştahının en yüksek olduğu vakitte satmak faydalıdır.....mümkün ise seansın ilk 20-30 dakikası içinde veya fiyat olarak 24,00-24,66 seviyeleri arasında...bir iki gün o şekilde güzel trade fırsatı verecek...sonrasında bir iki gün düşüş..sonrasında işlem hacmi ile birlikte nötr kapanışlar...işte nötr kapanışlar da alış eşiği olacak...
Yer İmleri