Sayfa 280/464 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1. Bigborsa ne derse desin benim için tarih 15 Mayısdır mayısda aldım 1 yıl olcak beklerim skıntı yok genel kurulu görmeden satmam

2.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    Bigborsa ne derse desin benim için tarih 15 Mayısdır mayısda aldım 1 yıl olcak beklerim skıntı yok genel kurulu görmeden satmam
    Genel kurulu beklersen voleyi vurabilirsin muhtemelen ytd )

3. Firmanın elinde ciddi bir nakit birikimi olacak, bu nakit ile firma ya yeni bir yatırım yapacak ya da bedelsiz sermaye artırımına gidebilir. Her ikisi de olumlu etki yapar. Hayırlısı bakalım, arkadaşlara katılıyorum, bu seneki genel kurul sürprizlere çok açık olabilir....hakkımızda hayırlısı olsun...

4.  Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    Genel kurulu beklersen voleyi vurabilirsin muhtemelen ytd )
    İnş sabırlıyımdır 20 bin zararı gördügüm de bile bozdurmadum 20 bin karı da gördüm satmadım bakalım neler olcak yüzde yüz almadan satmam gibi ha bu yıl olmadı öbür yıla bkrz. Akguv de pişmanlığı yasıyorum 2 yıl tuttum kagıt simdi savunmaya atıldı 7 tl oldu yabancı almaya basladı sabır sabır yani

5. bu hafta 2 üzeri bekliyoruz artık

Haftalık hisse yarışmamız yeniden başladı
    kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
    alalım tahminlerinizi
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1502839
    bir halt olacağı yok.

7. Bir intema bir bossa bir kerevitaş bir odaş olamadın olamazsın adi kağıt.Topladılar milleti bu kümese diğerlerini uçurdular.Nasılda dongaya düştük anlamıyorum.Hala genel kurul ayaklarıyla fıs kos yapıyorlar utanmadan

8. Güzel dağıttılar malı.
    Halka arz ettiler.
    Tabana yaydılar.
    Eline verdiler KY'nin.

Sayfa 280/464 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz