Elde var 8- METEHAN
Elde var 8- METEHAN
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Şu anda hisse hakkında bilgilendirme yapmayalım. Şimdi yaparsak, bu hisseye gönül verip hissede olmayanlar, tüh ya neymiş bu hisse, yarın geç kalmış mı olurum endişesi taşımasın. En azından pazartesi seanstan 1 saat sonra gibi sahaya inelim.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Benide ekleyin slmlar
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elde var 9- kageifuru
Baslangic fiyatimiz 2.25 zaman icinde yukari, asagi hareketler olacak. İnsallah hepimize hayirli olur.
Listeye destek bekliyoruz. Basari ekibindir. Simdi hedef fiyat yok, olumlu konusmak yok.
Sn.izci hedefte koyalım bence. Bu hisse gibi bir tahtanın hakkı neyse hedef o olsun. Bilancoya kadar tahminler analizler ve hedefin gerçekleşme oranı bizim başarımız olsun. Biz spekülatif hareketlerin peşinde değiliz. Şirket patronunun Demeçleri doğrultusunda realize olan gerçekler bizim için önemli olmalı. Geçmişte bu insanlar dergilere tv lere Demeçler verdiler hisse hep yukarı gitti. Ama sürdüremedi. Dolayısıyla bu bir sinerji herkes buna katkıda bulunsun. Liderlik sizde buyrun yürüyün destek bizden
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasanin bilmeyip bizim bildigimiz bir sey yok. Gizli veya insider trading hic yok.
Soru:
O zaman bizde olan ne
Cevap:
Bakan goz degil, Goren goz.
Yer İmleri