Sayfa 392/852 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    Bu dediginiz kesimleri "hayalperestler" ve "milli piyangocular" diyemi revize etsek acaba....

Ytd
    O zaman ne işiniz var burda.
    Hayalperest ve milli piyangocu olmayan forumda devam edin.
    Asla Yatırım tavsiyesi degildir.

2.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Benim kaba hesabıma göre 3 kipa ya 2 migros adil bir oran olup ky mutlu olarak devredeer hisselerinini babayiğit de namını korur.

ama bazıları 2 kipa 1 migros demekte
    kötümserler ise 3 kipa 2 migros demekte...

py mantığında ise fiyat 8e kadar inmektedir...

özetle 7,5 altı OLMAZ Tuncay çakallık yapma...
    ky emeği boğazında kalır yutamazsın...

uzatma 8 tl ver kurtul bizden....

altı oranlar komiktir ciddiye alınamaz..

ironi = inori
    İnadına [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

3.  Alıntı Originally Posted by maslahat Yazıyı Oku
    O zaman ne işiniz var burda.
    Hayalperest ve milli piyangocu olmayan forumda devam edin.
    Asla Yatırım tavsiyesi degildir.
    Realist hesap pesindeyim.kipada makul bir arbitraj olabilir fikriyle arastirma yapiyorum.piyango istersem bilet alirim.sagolun

Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    Kolaylaştırılmış usulde birleşme

MADDE 13 ââââ�¬Å¡¬âââ��¬Åâ�� (1) Bir veya birden fazla sermaye şirketinin oy hakkı veren paylarının %95 veya daha fazlasına sahip bir halka açık ortaklık tarafından devralınması suretiyle birleşmede, halka açık ortaklık paylarından devrolunan şirketlerin ortaklarına pay verilmesini gerektirmeyen durumlarda veya halka açık ortaklık paylarından devrolunan şirketlerin ortaklarına pay verilmesi gereken ancak halka açık ortaklık paylarının nakit karşılığının devrolunan şirketlerin ortaklarına seçimlik hak olarak önerilmesi durumlarında, kolaylaştırılmış usulde birleşme uygulanabilir.

Babayiğit tuncay birleşmeyi kafayı koymuş ama (seçimlik hak) verebilmek için bize ilk önce kottan çıkma kararı alıp 2.56 fiyat önerdi ayrıca ayrılma akçesi önerecek oda kim bilir kaç olur ...
    [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

5.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    Realist hesap pesindeyim.kipada makul bir arbitraj olabilir fikriyle arastirma yapiyorum.piyango istersem bilet alirim.sagolun

Ytd
    Hocam sizin hesaplamalariniz neyi gosteriyor peki

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by penguen_78 Yazıyı Oku
    Hocam sizin hesaplamalariniz neyi gosteriyor peki

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Birlesmeden onceki solo bilancolarina gore kipa 1e5 avantajli olabilir diye dusunuyorum defter degerine gore.

Bu bir kriter olur 2 krotere gore daha agirliklandirilmis hesaplama yapilip 2.56dan daha iyi bir fiyat Cikabilir diye umiyorum

Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    Birlesmeden onceki solo bilancolarina gore kipa 1e5 avantajli olabilir diye dusunuyorum defter degerine gore.

Bu bir kriter olur 2 krotere gore daha agirliklandirilmis hesaplama yapilip 2.56dan daha iyi bir fiyat Cikabilir diye umiyorum

Ytd
    Tuncay akıllı adamdır ama çimri pintidir...

Bu yeni hamlesi ölümü gösterip sıtmaya razı etmek için yeni d. tten bşr hesap ile 3.17 çeker...

Ama yemezlervo kadar yeniden değerleme yapılmayan avm var çakal seni...

yatacak yerin yok senin...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

8.  Alıntı Originally Posted by kuscu35 Yazıyı Oku
    kafama takılan bir soru var. cevabını merak ediyorum, bilgili arkadaşların fikrini öğrenebilir miyim?

kipa'nın şu an fiyatı 2,56-2,57. Migros, garanti vermiş 2,56'dan alacağına dair (yani en azından bnm anladığım bu). bunun anlamı, bu hissenin dip fiyatı 2,56, diğer bir deyişle dibi burası. düşme/kaybetme riskiniz yok (zaman kaybı belki) neden piyasa yada oyuncular kaybetme riski olmayan, yada çok az olan bu hisseye ilgi duymuyorlar? gelecek haberlere göre, kazanma ihtimaliniz var ama kaybetme ihtimaliniz pek yok. bu durumda neden bu hisse tercih edilmiyor piyasa tarafından? biri bana bunu açıklayabilir mi?

şimdiden teşekkürler.
    cevap verebilecek biri var mı kafama takılan bu soruya?

Sayfa 392/852 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •