Sayfa 285/1078 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sizin hisse hem kurumsal hemde temettü hissesi su için ederi var, ama ben yanlış hisseye fazla gömüldüm aslında hatalı olduğumun farkındayım ama yanlışımdan şimdilik dönemiyroum, bakalım hayırlısı ile bir çıkış yolu bulurum inşallah
    Hayırlısı olsun inşaAllah...

Ben de zamanında çok yanlış hisse aldım. Baktım uğraşamıyorum şimdi Temettü bana yeterli. Yeter ki fabrika yerinde dursun ve kâr etsin...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Duygusuz ve akıllı olmak lazım, daha önce saydığım gibi Sn. T/A, Sn. Don Kişot ve Sn. CasAUbon her seferinde tutarlı yorumlarla 2017 nin başından beri başarılı öngörülerde bulundular, bunları hep gördüm ama hiç faydalanamadım, hisse trendlerinden ziyade şu ana trendlere bile uygun hareket etsek iyi kazanmıştık ama olmadı yada yapmadık söz dinlemedik diyelim...
    Bundan sonrası için İnşaAllah diyelim...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    31-12-2017 tarihinde bir öngörüde bulunmuştum işte ilk sinyali verdi. Gerçi trend hala yukarı pozisyonda, bu sefer bizim pala testereye başladı kıyma edecek. Gene hisse bazında doğrmaya devam edecek. Nakit akışı ile ilgili sorun yoksa genede dikkali davranmak,dik durmak gerekecek. sisteme harfiyen uymak kaydıyla.

yenicem seni BİST
    Olacak olan olur, kaçınılmaz son gerçekleşir...

Yeterki bir stratejimiz olsun. Ani durumlarda bocalayıp şaşırmayalım...

4. Eline emeğine sağlık sn T/A.
    Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Neyse hadi dağılalım, yoksa bilge şimdi gelir, sıraya çeker bizi.Zaten bugün 2 yazı hakkını da kullanmadı. Cümleten hayırlı geceler

Alıntı Originally Posted by avcı Yazıyı Oku
    Eline emeğine sağlık sn T/A.
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Neyse hadi dağılalım, yoksa bilge şimdi gelir, sıraya çeker bizi.Zaten bugün 2 yazı hakkını da kullanmadı. Cümleten hayırlı geceler
    Teşekkürler...

Hayırlı geceler...

Yarın önemli bir gün olacak. Birçok hisse için karar günü olacaktır.

Kesin onayları takip eder durumda olmakta fayda var!!!

Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafikler.html
    http://teknikanaliz.site/veriler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

8. Emekleriniz için teşekkürler..

Sayfa 285/1078 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •