Sayfa 294/652 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

destekler...

1.68
    1.161-63
    1.54-55
    1.43-45

iyi bir avcı tüfeği dolu gezmeli...

2.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    bunlar genel geçer boş cevaplar...işin özüne inmemişler...bu açıkladıklarının hiç biri, son çeyrekteki (2016 yılı için) artan ciroya rağmen brüt karın neden güdük kaldığını açıklamaz...

şirket, her dönem satışların maliyeti tablosunu ve ve niteliklerine göre giderler kalemini ayrıntılı olarak dip notlarında göstermeli...bunda imtina ediyor ise...bilançoların olumlu ya da olumsuz makyajlı( ya da karartıldığı) olduğu üzerinde ciddi şüpheler doğurur...
    işte o yüzden de son çeyrek çok önemli...acaba geçen yıl gibi mi olacak ?? yoksa yepyeni bir bilanço mu açıklayacak ?? hep birlikte göreceğiz dostlar....bir dalavere olmazsa güzel bir bilanço açıklaması lazım...ama dalavere olursa 1-2 milyon kar veya zarar açıklar.....bakıp göreceğiz....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Sayın ft-2 genpaz ismini genart olarak değiştirmiş. Sizin düşüncelerinizi destekleyen bir çalışma diye düşündüm. Uzun vade de pozitif bir adım gibi. Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Y. T. D

4.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    bunlar genel geçer boş cevaplar...işin özüne inmemişler...bu açıkladıklarının hiç biri, son çeyrekteki (2016 yılı için) artan ciroya rağmen brüt karın neden güdük kaldığını açıklamaz...

şirket, her dönem satışların maliyeti tablosunu ve ve niteliklerine göre giderler kalemini ayrıntılı olarak dip notlarında göstermeli...bunda imtina ediyor ise...bilançoların olumlu ya da olumsuz makyajlı( ya da karartıldığı) olduğu üzerinde ciddi şüpheler doğurur...
    Yollu bunlar yollu...
    Şaka bir yana yatacak yerleri yok bunların
    hile hurda her türlü alavere dalavere bunlarda
    dava yiyince anlarlar anyayı konyayı...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

5. Çelik nakliyata 1 milyonu toplaması için zaman tanıyorlar herhalde

6. dün 1 kademe çıktı ya . Lütfetti bugün acısını çıkartır 1.6 lar bizi bekler gibi. 1 ileri 3 geri . sonra saçma bir 7 adım ileri sonra tekrar 3er adım geri 1 ileri. Ya adamlar ne korkak tavuk çıktı. Gururla çıkıp şirketimiz iyiye gidiyor açıklaması dahi yapamıyorlar.

7. ahh ahh bir çemtaşa baktım birde gentaş ikiside taşçı yıllar önce fiyatları bile ayı gidiyordu , ve bir gün çemtaş patronu yeter dedi biz böyle bir şirket değiliz deyip silkelendi ve geldiğimiz nokta çemtaş 5.12 , gentaş 1.72 yuhhh

--piyasa çok tedirgin, hisselerin çoğunda yukarıda ve aşağıda speklerin emri var...iyi havada arada çok fazla birileri satışa girmemişse hızla alıyorlar...kötü havada da tersini...

--bu durum bence epey sürecek gibi...kısacılar, taşıyamayacaklar dikkatli olsunlar...önce sermayeyi korumak lazım...

Sayfa 294/652 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •