Sayfa 293/651 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Meksa , alnus, piramit gibi kurumların görevi. Hisseyi hareketli göstermek herhalde.. piyasa yapıcı kurumlar misali..

Meksa. 29 dan aldıklarını, 29 dan çıktı..şimdi 28 den tekrar girmiş... hisseye dikkat çekiyolar akıllarısıra..

2. Yarın spk yine sorar bunlara, bu hareketliliğin sebebi ne diye... Yani bir işler çeviriyonuz.. bu ölmiş eşşekte bu hareketlilik neden...haberi gönderecekseniz gönderin diye...

3.  Alıntı Originally Posted by Saza Yazıyı Oku
    Yettim...

17.55 de. 28 de 700 küsür alıcı vardı.
    Karanlık odada 1 milyon 30 bin civarı oldu..
    18.08/09 da 1 milyon 750 bine çıkardılar.. o esnada biri geçirseydi bunlara o malları çıkmak için iki tavan yaptırmak zorunda kalacaklardı..
    paylaşım için teşekkürler sayın saza..Keşke birileri verseydi de ellerinde patlasaydı..Anlaşılan şu 28 den al 35-38 arası sat.. adamların yaptığı bu.. bir tek biz yapamıyoruz bunu..

4. Biz yaptığımız zaman hisse kaçar zaten.. o kadar bekledikten sonra .......yemiyor..

Bunlar son çırpınışlar artık ... ortası yok....yoğun bakımdayız..ya servise alacaklar ya da morga

5. Tweeterde painsiz i takip eden varım burda...

6.  Alıntı Originally Posted by Saza Yazıyı Oku
    Yarın spk yine sorar bunlara, bu hareketliliğin sebebi ne diye... Yani bir işler çeviriyonuz.. bu ölmiş eşşekte bu hareketlilik neden...haberi gönderecekseniz gönderin diye...
    Faturasını ödeyemedigimiz için fax çalışmıyor
    Bizim de tahta kapanınca haberimiz oldu derler 😂😂😂😂

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçek Olay ve Kişiler ile alakası yoktur

7.  Alıntı Originally Posted by Saza Yazıyı Oku
    Tweeterde painsiz i takip eden varım burda...
    Ben takip etmiyorum ama bir arkadaşım takip ediyordu.. Onun dediğine göre hep aynı cümleleri kullanıyor yok onay aldı.. yok şurayı geçerse yarısını sat diyormuş.. bizzat bana yazışmalarının ekran görüntüsünü attı ve dediklerinin hiç biri olmamıştı..

Sayfa 293/651 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •