İyi dedin NMB üstadım. Ama al sat yapmak için birşeyleri takip edip ona göre karar vermek gerekmiyor mu? Sadece teknik ile terse düşüyoruz çoğu zaman tahtada. Çoğunluk hisse maliyeti 5,08 olunca birşeyler yapmak farz oluyor.
İyi dedin NMB üstadım. Ama al sat yapmak için birşeyleri takip edip ona göre karar vermek gerekmiyor mu? Sadece teknik ile terse düşüyoruz çoğu zaman tahtada. Çoğunluk hisse maliyeti 5,08 olunca birşeyler yapmak farz oluyor.
Marj çok az değmez, ha diyorsan ki bence olacak 490 dan aşağı tekrar gelecek, bu seviyeden satıp beklemek gerek yoksa yaslan arkana izle.
Strese gerek yok en fazla yükselmez[emoji1]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
NMB dostum dediğin gibi olsun. Yaşlanalım arkamıza bakalım.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tacirler tahtada görünüyor mu dostlar? Yine 4,94 e değdirip 4,83 gösteriyor.
Oyak habire topluyor ve virman alıyor. Hayırdır diyelim. Galip hızını alamadı anlaşılan. Stoplayan oldu mu acaba?
benim anlamadığım 2017 yılında 1132 tane daire satılmış.3 projede bu kadar satıştan 7 milyon tl kar ediyorsa bence dükkanı kapatsın.yılda 100 milyon tl faize can mı dayanır.bu hisse patronları boşa kürek çekiyor
Burdan kazanmaya çalıştığını nerden çıkartıyoruz, Nurol inşaat işini bilir!!
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yer İmleri