Sayfa 311/652 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. borsaya yeni girecek hisseleri genelikle şişirip öyle borsaya koyuyorlar..o yüzden de ben çok uzun yıllardır yeni arzlara katılmıyorum...en son vesbe ye katılmıştım..onda da kazığı yiyince tövbe ettim...temelini daha iyi bildiğimiz hisseleri almak daha güvenli geliyor bana...

bu arada gentaş ısrar ile 1,80 nin üzerinde durması güzel...bir kaç ay önce gentaşın 1,80 nin üzerine çıkamayacak kadar uyuz olduğu söylenmişti...işte o iddialar son bir kaç gündür çürümüş görünüyor...bana göre hiç bir uyuzluğu yok...zirvesinde bilançosunu bekliyor..bakarsınız bu süreçte 2,00 lara doğru yol alır...son gözlemlerim hissenin güçlü durduğudur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Sayın Antiseptik haftanın son günü atlamazsın dimi bizi. Teşekkürler.

3. Selam dostum, tokkan rumuzlu arkadaşa takıldım öylesine. Eskiden beri tanışırız, pascal diye yazardı netaşta goodyde adelde ve egeende. İyi teknikçidir hatta en iyidir belkide. Ralli yapacak hisseleri iyi koklar ve bulur.😉

Sende kendini çok geliştirdin maşallah son yıllarda. İyi araştırıp temeli iyi hisseleri buluyorsın takdir ediyorum seni. Birde mütevazi bir insan yanın var en çok onu seviyorum.👏🏻

Ev mobilyası işine gelince yataş gibi koltuk üretmiyor belki ama yataşın üretmediği bir çok şeyi dolaylı üretiyor şuan ev ve ofis mobilyası olarak. Direk bu mobilya işine girmesi eli kulağında gibi görünüyor.

http://ebulten.gentas.com.tr/TR,90/g-lam-.html

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    maharaj dostum ev mobilyası işine ne zaman girdi ki ?? pek takip etmemişim de....

bu arada senin gibi başarılı bir arkadaşı millet takip etmesin de ne yapsın....

beni de takip eden arkadaşlar var..umarım hep birlikte kazanırız....

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
    bence sık yapılan sermaye artırımlarının fiyatlamada çok önemli etkisi var. dolaşımdaki hisse sayısı çok fazla artıyor(kademelerde banka hisseleri kadar lot var) ve para miktarındaki artış ona yetişemediği için hisse ağırlaşıyor. dengeyi sağlamak için yeterli miktarda para girişi gerekecektir. para hisse senedi sayısından daha hızlı artarsa hisse senedinin fiyatı yükselecektir. eğer işletmede kazançlar artarsa talebi etkileyen faktör ortaya çıkacaktır ve alıcılar harekete
    geçecektir. hisse senedinin toplanması dolaşımdaki hisse senedinin azalmasına yol açacaktır. arzın azalması satış baskısını da azaltacağı için fiyat daha kolay yükselebilir..
    Grafik Yorumcusu

5. Tokkan dostumuzun paskal olduğunu bilmiyordum doğrusu....paskal dostumuzu iyi tanıyordum..geçmişte agresif çıkan her hissede onun teknik yorumlarını görürdüm..kendisi çok başarılı idi ...neden nicini değiştirdi anlayamadım...bir isim markadır kolay kolay oluşmaz...gözlerim zaman zaman paskalı arıyordu ama şu anda gerçeği öğrenince artık aramama gerek kalmıyor...

şahsen 2010 yılından beridir topiklerde yazıyorum bu süre zarfında nicimi hiç değiştirmedim...gerçi daha önce sonunda 283 rakamı vardı ama bu yeni sitede eski nicimle kayıt yapamadığımdan o rakamları attım...

topiklerde meyve veren ağaç her zaman taşlanır...herkesi %100 memnun etmek imkansızdır..eleştirileri sabır ile vede anlayış ile karşılayıp sabır etmek lazım...tokkan kardeşimin yerinde olsam tekrarsan paskal nicini kullanırım....efsane tekrardan geri gelsin....

hisselerde daha çok etkili olan bence temeldir..ama temeli olan hisselerde tekniği ,takası ,cesareti birlikte kullanabilmek elbette daha etkilidir...tabi bir de kısmetinizin olması lazım...

ben tüm dostlara başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Tokkan dostumuzun paskal olduğunu bilmiyordum doğrusu....paskal dostumuzu iyi tanıyordum..geçmişte agresif çıkan her hissede onun teknik yorumlarını görürdüm..kendisi çok başarılı idi ...neden nicini değiştirdi anlayamadım...bir isim markadır kolay kolay oluşmaz...gözlerim zaman zaman paskalı arıyordu ama şu anda gerçeği öğrenince artık aramama gerek kalmıyor...

şahsen 2010 yılından beridir topiklerde yazıyorum bu süre zarfında nicimi hiç değiştirmedim...gerçi daha önce sonunda 283 rakamı vardı ama bu yeni sitede eski nicimle kayıt yapamadığımdan o rakamları attım...

topiklerde meyve veren ağaç her zaman taşlanır...herkesi %100 memnun etmek imkansızdır..eleştirileri sabır ile vede anlayış ile karşılayıp sabır etmek lazım...tokkan kardeşimin yerinde olsam tekrarsan paskal nicini kullanırım....efsane tekrardan geri gelsin....

hisselerde daha çok etkili olan bence temeldir..ama temeli olan hisselerde tekniği ,takası ,cesareti birlikte kullanabilmek elbette daha etkilidir...tabi bir de kısmetinizin olması lazım...

ben tüm dostlara başarılar diliyorum...
    selamlar. bol kazançlar. tabi ki öncelikle temel ve finansal analiz.. teknik analiz tek başına ve kısa vadede yanıltıcı sonuç verir. ancak uzun vadeli yatırım aracı olarak borsaya bakıldığında alım ve satım zamanlamasının doğru yapılmasının ne kadar önemli olduğu anlaşılmaktadır. sürekli dalgalanan fiyatlara rağmen bir dönemde
    fiyatlar çok yükselebilmekte bir dönemde çok düşebilmektedir. uzun vadeli yükselen trendin tepe olacak kadar ilerlemiş dönemlerinde yapılan uzun vadeli yatırım verimli olmaz.( bir kaç yıldır çok kazandıran TÜPRAŞ hissesini örnek verebiliriz. 40-50-60
    gibi alım zamanlaması yapanlar çok kazandı. ancak 140 lı fiyatlarda dönüş başladı. grafik okuma bilgisi olmayanlar ise kaybediyor..)
    dünyada genel görüş: finansal analizle(mali tablolar)gelecek için yükselme potansiyeli taşıyan hisse senedi seçilir. bu hissenin alım zamanlaması ise teknik analizle belirlenir. ben de gentaş hissesinde mali tabloları inceleyerek yükselme potansiyeli taşıdığına
    karar verdi..
    Grafik Yorumcusu

7.  Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    selamlar. bol kazançlar. tabi ki öncelikle temel ve finansal analiz.. teknik analiz tek başına ve kısa vadede yanıltıcı sonuç verir. ancak uzun vadeli yatırım aracı olarak borsaya bakıldığında alım ve satım zamanlamasının doğru yapılmasının ne kadar önemli olduğu anlaşılmaktadır. sürekli dalgalanan fiyatlara rağmen bir dönemde
    fiyatlar çok yükselebilmekte bir dönemde çok düşebilmektedir. uzun vadeli yükselen trendin tepe olacak kadar ilerlemiş dönemlerinde yapılan uzun vadeli yatırım verimli olmaz.( bir kaç yıldır çok kazandıran TÜPRAŞ hissesini örnek verebiliriz. 40-50-60
    gibi alım zamanlaması yapanlar çok kazandı. ancak 140 lı fiyatlarda dönüş başladı. grafik okuma bilgisi olmayanlar ise kaybediyor..)
    dünyada genel görüş: finansal analizle(mali tablolar)gelecek için yükselme potansiyeli taşıyan hisse senedi seçilir. bu hissenin alım zamanlaması ise teknik analizle belirlenir. ben de gentaş hissesinde mali tabloları inceleyerek yükselme potansiyeli taşıdığına
    karar verdi..
    seni aramızda görmek çok sevindirici dostum..umarım tüm ky lar birlikte kazanırlar...ama tokkan kardeş eski nicin olan paskal ı tekrardan kulanmayı düşünür müsün acaba ??

Sayfa 311/652 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •