Sayfa 145/571 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Adel1903 Yazıyı Oku
    eyvallah dostum, moral bozmaya gerek yok bence şuanki kar ile bile hisse 1,40 civarı temettü dağıtacak durumda şirket zaten resmi açıklamayı yapsa zaten tahta burda durmaz
    önce güzel bi bilanço sonrada tememttü haberi bekliyorz en yakın beklentiler bunlar
    Hocam 1.40 civarı dağıtılacak temettü döneminde hissenin değeri ne olacak kimbilir. Yaraya merhem olmama ihtimali de var. Bu da bizim basiretsizliğimizden

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

O bu değilde Denizbank’ı kaçırdık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    Albayrak adam sanırsın baksan işin aslı öyle değil. paraların nasıl kazanıldığı anlaşıldı..once ihale limanın işletmesini al sonra yine devletle beraber sana ait olmayan limanı götür borsada fahiş fiyattan arz et nasıl olsa devlet senden yana.. nasıl olsa millet aptal oy vermeye devam eder

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    millet aptalda senmi akıllısın .. yoksa akıllanması için fetochhdp mi oy verseydi

4. adamın sundugu beklentıye bak temeetuymus 1.40 2 bın lotta 320 tl temetı verır bu fıyata bankada 312 tl verıyor gaz verıp durmayın zaten bogazına kusana kadar paraya boguldunuz yetmıymu

5. Hacimli işlemlerle 21-22 civarına kalkıp,daha sonra buralara nispeten hacimsiz düşmüş,alıcı gelince hemen 18 üstüne atar bu hisse...
    Kişisel görüşüm...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

6. nıye bır tek yabancı lot almıyoo bunu bırı acıklasın

7. 5 ıs gunu dusen hısse mutlak tepkı verırdı aha yazın buraya bungun 15 gorcek 17 den alanlar aksam ne yapcak gorcez

8.  Alıntı Originally Posted by GOGO26 Yazıyı Oku
    millet aptalda senmi akıllısın .. yoksa akıllanması için fetochhdp mi oy verseydi
    ben AKP ye verdim oyumu bugüne kadar heryerdede savundum asla CHP ye vermem ama bundan sonra oyum MHP'ye

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 145/571 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •