Originally Posted by
batık
Akşamda sormuştum..bir yaptırımımız olur mu diye...pek sanmıyorum..ha oy hakkımız olabilir ama,son sözü kim söyler,kimin sözü geçer...Ha bu işler bir % 5 e, % 10 a bakıyorsa eğer.yazıklar olsun bizlere...kaçç yıldır uyuduğumuz için...Geçenler de de burada bahsi geçti 9 Şubatta ANELT tenin toplantısı var...Yusuf Yıldız öncülüğünde k.y. birlik oldular ve veya olma derdindeler.o günü merakla bekliyorum..onları da patronları,aynı bizim patron gibi öpmüş..onların daha taze ama,belki bir yaptırımları olabilir...bizim yara kabuk bağladı diye düşünüyorum...zamanında elektropakı almasını iptal ettirebilseydik bunlar başımıza gelmezdiii...Ben böyle düşünüyorum....Allah yardımcımız olsun....Ben size elimden gelen desteği vermeye hazırım....
Selim hocam geçmişe yönelik bişey yapabileceğimizi zannetmiyorum..o dönemler hep İbra edildi... çok uç bir örnek ama gözü karartıp şirketi fesih talep hakkımız var örneğin.. haklı bir nedenimiz olmalı ama haklı neden olarak kanunda bir tanım yok, ucu açık.. örneğin şirketin sürekli zarar etmesi, özellikle bilerek zarar etmesini ve uzun zamandır kar dağıtımı yapmamasını mahkemeler haklı bir neden olarak görüyor..aramızdan birini YK üyeliğine koyabiliriz..(5000 lira maaş var
) .. 2016 yılının ibrasına olumsuz oy verebiliriz... özel denetçi talep edip işlemleri bu kişiye inceletebiliriz.. vs...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Yer İmleri