Sayfa 176/571 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. ölmüş eşşek kurttan korkmazmış 15.50 mi ne karın ağrısı gelsede görsek artık

2. Muhtemeldir ki 15.50 ye gelmeden bitecek süre, sonra ver elini aşağıya. Bakalım bizi yanıltacak mı.

Yatırım tavsiyesi nasıl olsun ki, değil. Kelin ilacı.

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. ALLAH VAR GAM YOK

4. alıcı/satıcı yok...tahminim 3-5 çakal biri birine veriyor alıyor.tahtadaki lotların hiçbirinin gerçekliğine inanmıyorum.ırza geçildiği günden bu güne bellirli periyodlarda bellirli işlemler oluyor.yeni kanallar yeni tradeler araya alınan yeni zavallılar v.s v.s bu tezgahlar döner durur...bunlara müdahale etmeyen bist/spk vb kurumları kınıyorum.şimdi,gerçekten biri tahtada her hangi bir yere mal yazsa adamlar veriyor sebeb ?çünkü bundan besleniyorlar.ırza katılmış arkadaşlar dikkatli okusun,
    1-beslenmelerine müsade etmeyin
    2-umarım geçen yazdığımı okumuşsunuzdur okumadıysanız bir zahmet okuyun(özetle merminiz bitmesin asla)
    3-eğerki şu arada verdiği zaiyatları telafi edemez ise gücü oranında sürecektir
    4-saflık yapmayın burası umuma açık herkes okuyor elinizi belli etmeyin
    hoşçakalın

5. 15. 50 alırım demek hissenin 15. 50 ye gelmeyeceğini bir nevi garanti etmektir. Ki gelirse itibarlari kalmaz.her an ucabilir. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Basiretli_Tüccar Yazıyı Oku
    Muhtemeldir ki 15.50 ye gelmeden bitecek süre, sonra ver elini aşağıya. Bakalım bizi yanıltacak mı.

Yatırım tavsiyesi nasıl olsun ki, değil. Kelin ilacı.

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    albayraklar 15,50 nin altına hisse satmayacağını 1 yıl boyunca taahhüt etti diye biliyorum var mı yanlışım
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by majeste Yazıyı Oku
    albayraklar 15,50 nin altına hisse satmayacağını 1 yıl boyunca taahhüt etti diye biliyorum var mı yanlışım
    10 gün diye biliyorum ben

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Artık hoşuma gitmeye başladı boyle devamlı düşmesi gülme gelıyor bazen :-)

Sayfa 176/571 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •