Sayfa 345/487 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by hem Yazıyı Oku
    Gunluk takas paylasabilecek arkadas var mi

2.  Alıntı Originally Posted by PEHLİVAN Yazıyı Oku
    Çok fazla bu piyasada zorlayacak durum yok

Al sat çekil

0,99 al 1,02 yolla arkana yaslan
    hocam hd yayin iyi seyirler😀

3. Borsada edindigim tecrubelerden parayi yatirdigin hisseye guveniyorsan bekle.gunlukcu degilsen sirketin ne tür bir hamle yaptigini cozmeye calis.adamlar bedelli yapti.1 tl den dunya mal aldi.yetmedi persembe tahtadan emanetcilerinden mal topladı.tescil haberi yakinda gelmesi lazim.cuma günü bilanco son tarih .ben 2_3 kurus icin hicbir zaman bu hissede beklemedim.her seferinde yukardan sat asagidan al mantigini ky yerlestirmeye calisiyor .ekran karsisinda oturup izleyenler belki becerebilir bunu ama emin olun hisseyi alip unutanlar al satcilardan daha cok kazanir her zaman boyle olmustur .tecrubeyle sabittir.y.t.d

4. Sn Arzum tescil haberi nedir?

5.  Alıntı Originally Posted by esiyok.66 Yazıyı Oku
    Sn Arzum tescil haberi nedir?
    Bedelli sermaye artirimindan patrona ve diger satin alan kisilere resmi olarak tescil edilmesi mkk nezdinde.yani sirketin sermayesi suanda 120m olarak gozukuyor ama ticaret veya resmi gazetede orasini tam hatirlamiyorum.tescil haberi olmasi lazim ve yakin diye dusunuyorum.biz uzun vadeciyiz.ama benim icin onemli olan 9 subata kadar gelecek olan bilancodaki rakamlar.y.t.d.

6. Ayrıca hazineden kiraladıkları arazilerin süresini 49 yıla çıkarma hakları var.
    Onu yaptıklarında kredi almada kolaylık ve değer kazanma olâcak.

TURKCELL T50 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Neden bu yükselişin nedeni bilanco olarak görülmüyor. Bence bilanco çok iyi gelecek mrgyo daki gibi. Ayın 9 una kadar yükseliş devam eder bence

Sayfa 345/487 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •