Sayfa 219/298 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1. şirket gaziantep büyük şehir belediyesinden 38 milyonluk iş aldı. Karın 6 aylık bilançoya yansıyacağı belirtildi. şirketin kısa sürede 5 li fiyatları göreceğini değerlendiriyorum. Böyle büyük ihaleler almaya devam ederse 20 li fiyatlara kısa sürede çıkar...ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by GREEN007 Yazıyı Oku
    şirket gaziantep büyük şehir belediyesinden 38 milyonluk iş aldı. Karın 6 aylık bilançoya yansıyacağı belirtildi. şirketin kısa sürede 5 li fiyatları göreceğini değerlendiriyorum. Böyle büyük ihaleler almaya devam ederse 20 li fiyatlara kısa sürede çıkar...ytd.
    O işin boyutu 38 milyon değil. İş ile toplam işler 38 milyon. Dikkatli okumalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Isin toplam bedeli belediye interet sitesinde belirtilmis 120 milyon....

4. Pardon 103 milyon...

5. O belediyenin yaptıracak olduğu işin büyüklüğü. Onun içinde inşaat, elektrik, yol vb. İşlerine gidecek paraların toplamı o. Sanel e düşen pay ne ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Amatörce Paylaşımlardır
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

7. Bugun tavan bekliyorum................ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by GREEN007 Yazıyı Oku
    şirket gaziantep büyük şehir belediyesinden 38 milyonluk iş aldı. Karın 6 aylık bilançoya yansıyacağı belirtildi. şirketin kısa sürede 5 li fiyatları göreceğini değerlendiriyorum. Böyle büyük ihaleler almaya devam ederse 20 li fiyatlara kısa sürede çıkar...ytd.
    sene 2014 burda yakup abı bılır..sanel 5,30 5,80 arası (sımdı grafıge bakıp bırı o fıyatları gormemıs demesın..temettu ve bedelsızden kaynaklanıyor hısse 6,50 lerı bıle gordu) neyse cok yakın bır arkrdas aradı dedı sanel alın..nıye yuksek kar acıklanacak ıhaleler, ve GE ye satısı olacak..hısse 20 tl ye kadar önu acık.. sonra bı cakmaya basladılar hısse 20 yı bırak 10 u bırak 7 yı bırak..1,60 lara kadar dustu..aradan 3 yıl gectı malıyet dusure dusure yınede zararla 2,80 fıyatlardan cıktık...

onemlı olan ıhale alması degıl..100 M ıs alabılır..ama 101 M malıet ve gıder acıkladıktan sonra bı poka yaramaz..o 3 yıl ıcerısınde 52M toplam ıhale almıstı..neyse sırkette bı lavuk adı zafer bırde yasemın var ortalarda dolanan..arıyorum zafer abı alın dıyor ne var ne yoksa alın yuksek kar acıklanacak..bırde dıyorkı kımseye soylemeyın..zararlarınızı kurtarın..tabı bızde aldık ort dusurmek ıcın..sonra blanco bı acıklandı ılk zararı o bılancoda acıklamıstı tabana yakın yapıstırdı..boyle kaıtelı o. mevcut şirkette

sonra bı telefon daha geldı abı dedıler snkrn (fıyat 6,50 tl) colcugumun cocugumun uzerıne yemın ederım 20 tl gdecek tahtayı bızım kıler yapıyorlar falan ..bende senınde cocugununda karınında dedım kapattım..zaten karısını cocugunu mevzu bahıs yapandan ne bekleyecen..hısse 2 ay sora 1,50 lere dustu 6,50 nere 1,50 nere...snkrn sayfasında yazmıstım dıkkatlı olun sanel aynısı yapacaklar dıye(server cokmeden önce) ntekım aynısını yaptılar.

bu tarz hısselerın grafıklerıne acıp bakın dıp dedıgınız en az 2 yıl taban yapmıs hısselerı alın alacaksanız ..en azından hareket eder ıse kar edersınız..sıze ulasıpta 20 30 50 derlerse hemen oradan tuyun.

yazınızı okuyunca bunlar geldı aklıma gecmısten..neyse ıns o fıyatlara cıkar ıns herkes kazanır..sadece boyle abuk sabuk fırmalara 1 lıra yatırmamak lazım..göt kadar yerler var..5 10 panocu arakdas..ankara bayısı kapandı..bursa bayısı vardı...
    """Kafeslerde doğan kuşlar özgürlüğü günah sanırlar."""
    """Gözleri gökyüzüne dalanların yeryüzünde olmayan hayalleri vardır."""

Sayfa 219/298 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •