Sayfa 22/2404 İlkİlk ... 12202122232432721225221022 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

arkadaşlar yukarı aşağı hareketlere kanmayalım bunlar normaldir. satış falan sözlerini boş verin satan matan yok şu an. olursa yazarız. sat al yapabilirsiniz ama kağıda yapışın bırakmayın..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    adam dün borsaya girmiş grafik atmayı bilmiyor oda tavsiye veriyor. ben niye vermeyim 8 yıldır borsadayım neyse hadi iyi sallamalar
    Sn.karar_anı
    Dün borsaya giren adamdan zarar gelmez asıl en az 10 yıldır bu alemde olup da bilerek ve organize bir şekilde 94 vob da millete malını sattıran ve 110 vob da halen utanmadan yazan ********lerden bu alemi korumamız lazım.
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    selamlar hissenetin güzel insanları
    ____________V_K____________

4. borsa aceleciden, sabırlıya para transferi yeridir. W. Buffett
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Sn.karar_anı
    Dün borsaya giren adamdan zarar gelmez asıl en az 10 yıldır bu alemde olup da bilerek ve organize bir şekilde 94 vob da millete malını sattıran ve 110 vob da halen utanmadan yazan ********lerden bu alemi korumamız lazım.
    arkadaşım öyle diyosunuzda doğru yazanıda barındırmıyorlar bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6. Ha bir de o konu var... Elimizden geldiğince doğruları fark etmeye, hörmet göstermeye çalışıyoruz...

Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Ha bir de o konu var... Elimizden geldiğince doğruları fark etmeye, hörmet göstermeye çalışıyoruz...
    ben onların yüzünden buraya kaçtım. çokta umrumda değil kendi düşen ağlamaz..

borsada düzeltme satış her zaman dikkate dikkate alınmalıdır ancak şu anda daha gidecek yolu var diye düşünüyorum..

Sayfa 22/2404 İlkİlk ... 12202122232432721225221022 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •