vergi öncesi %28 mi oluyor kar ?
vergi öncesi %28 mi oluyor kar ?
bugun itibari ile araniza katildim ,patronlari kici basi bir oynuyor pek tekin birilerine benzemiyorlar ama urettikleri urunlerin ic pazarda elzem urunler olduklarini gordukten sonra dusunmeden satis ve kar rakamlarina bakip ucun besin hesabini yapmadan uzun vade icin aldim .Yurtdisi pazarlari onemli ancak cogu ulke bu konuda muhafazakar yerel urunleri koruyucu politikalar izliyor ,bunun icin aglarini gelistirmeleri ve hedef pazarlarda ortaklik kurmalari onemli .Endonezya hedef pazar gibi gozukuyor .Sirket ile ilgili tek olumsuz gozlemim kayserili uyanik patronlari ,2 gundur arastiriyorum pek gozum tutmadi okul falan aciyorsa bir isadami gunahlarindan arinma cabasindadir diye dusunmusumdur hep .26 aydir FMIZP de ayni tip bir patron yuzunden surundum bunda da ayni tarz duzenbaz havayi sezmiyor degilim .
Bence ne Ulusoy ne de patronları önyargının hiçbir türlüsünü haketmiyor. Sene başında Enis Ulusoy 2017'nin yorumu yapmış, her çeyrek bir öncekinden daha iyi olacak demişti, nitekim öyle de oldu.
Ciro her çeyrekte keskin şekilde artmaya devam ediyor. Şirketin yurtdışında bilinirliği artarken mali yapısı da gitgide kuvvetleniyor. Şu anda bu kadar güçlü büyüme trendinde olan başka bir şirket aklıma gelmiyor Bistte.
Çoğu şirkette büyüme borçlanmayla birlikte riskleri de getirir, ortaklar temettüden feragat ederler. Burda ise güçlü büyümenin yanında hem borç yok hem de dişe dokunur bir temettü de var. ULUSE yüksek F/K ları fazlasıyla hak ediyor.
Enis Ulusoy geçen günkü açıklamasında 2018 beklentilerini de özetledi. Endonezya en önemli beklenti ama onun haricinde de yurtdışı satışlarda da artışlar bekleniyor yani ciro ve kârlılık artmaya devam edecek. Ayrıca şirketin borçsuz ve güçlü nakit yapısı, açıklamalarda belirtildiği gibi ortaklık, satın alma ve yeni arge ürünlerinin piyasaya sürülmesi gibi bir sürü beklentiyi de saklı tutuyor.
Milli bir şirket olan ulusoy elektrk yatırımcısına destek olmasını ve hissenin ederini bulması için bir çalışma yapması gerekir . Yatırımcısını üzen bir milli şirket olarak hafızalarda kalabilir. Herkese bol kazançlar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Credit in aldığı malla kime virmanlaniyor bilgisi olan arkadaş lar varsa paylasirmisiniz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ufakta olsa bir kıpırdanma var.
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri