Sayfa 322/916 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by helal para Yazıyı Oku
    sayin sefin en azindan gunluk birsey yaz ciz buralarda bazi troller ortaya cikti sizin boslugunuzda .ytd
    Abi ne alakası var. Hisse ucuz evet ama patron hissesi ve çıkış yapmadan öncede mal toplamaları gerek. Hissenin dibi neresi belli değil hala. Ama olması gereken rakam 11 12 civarıdır. Burada herkes uzuncu oldu bence. Bende hisseden çok formu takip ediyorum artık. İnanın can sıkıntısı.

2. Son 12 aydır sorun var, öncesi herkes mutluydu. Matrah artırımı sebepli 2016/12 ve 2017/1 bilançoları dip yaptırdı. Sonra 2017/2 ve 2017/3 tekrardan acaba mı dedirdi, 2017/12 belli değil ama 2016/12 den çok az iyi gelecek gibi. Şimdi 2018/1 çok önem kazandı, eğer önceki yılı tekrar ederse 2018 yılı da kayıp olacaktır. Dolayısıyla Mayıs ayında açıklanacak ilk çeyrek bilançosu karar noktasıdır kanaatimce. 5-15 Milyon arası kar açıklarsa tutmaya keyifle devam edicem aksi takdirde 1 yıl daha beklemek anlamsız olacaktır. Şunun şurasında 2,5 ay var bekleyelim bakalım ne göreceğiz. Asla YTD. Bol kazançlar ya da zararı realize etmeler..

3. Valla bende tepkiyi bekliyorum gelsin cikicam bende. 7 TL de iken ne yapıyorsa şimdi de onu yapıyor. Ufak ufak kakalama ya devam ediyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    Valla bende tepkiyi bekliyorum gelsin cikicam bende. 7 TL de iken ne yapıyorsa şimdi de onu yapıyor. Ufak ufak kakalama ya devam ediyorlar.
    Maalesef böyle söylense de işler iyiye gidince beklemeye devam ediyoruz. Önceki yazıları okuduğumuzda sıkça rastlanan serzenişler dolduruyor forumu.

5. KUTPO ile ilgili bir çok şey yazılabilir. Fakat ne yazarsak yazalım yaklaşık 1 yıldan fazla bir süredir devamlı yatırımcısını üzdü. O yüzden artık fazla yorum yapmanında bir anlamı kalmıyor. Şirketin açıklayacağı bilançolara özellikle 3 aylık bilançoya bakmamız gerekecek. Sığ bir hisse olduğu için sahibi istemeden gitmeyeceği kesin. Özellikle yabancı takas oranını takip etmekte fayda var..

6. Benim okuduğum, son ve ilk yaptığı rallide yaptığı teknik hareketine göre 5,10₺ kadar olan bir boşluğu var ve onu bir şekilde dolduracaktır...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. umudiniz kalmadimi yani?

8.  Alıntı Originally Posted by helal para Yazıyı Oku
    umudiniz kalmadimi yani?
    Sn helal para, KUTPO ederi açısından ucuz bir hisse. Bunu bilançoları ile desteklediği sürece mutlaka hak ettiği fiyata gelecektir. Ben taşımaya devam edeceğim. 3 AYLIK bilançoyu göreceğim büyük ihtimal..

Sayfa 322/916 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •