Sayfa 952/997 İlkİlk ... 452852902942950951952953954962 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,609 - 7,616 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Gıdada talep ve fırsatçılık enflasyonu var. min. %25 zam. bu zammı deval bile açıklayamaz. BİM,A101 olmasa ortalığı düşünemiyorum. Gıdada talebi devletin karşılıksız dağıttığı paralar ve suriyeliler arttırıyor. tüm sosyal transferler kesilse ve suriyeliler def edilse. fiyatlar %50 azalır.

2.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    150gr yoğurt 1.65 olmuş.gecen sene 1 TL . enflasyon .
    Aynen blue70 bim de 3 kg yoğurt 9 liraydı bir baktım 9.90 olmuş etiketler çok hızlı değişir oldu. Çığrından çıktı bu denli fiyat artışları hayra alamet değil. Ama gelin görün ki enflasyonu kağıt üzerinde ayarlıyorlar. Gerçekleri bilen çok az vatandaş var. Şu yaşananları bir bir açıklayan bir muhalefetin de olmayışı iktidarın elini güçlü tutuyor. Yaptım oldularla sahipsiz günlerden geçiyoruz.

LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
    Meselede burada zaten. Fiyatlar arttikca insanlar BIM veya A101 gibi kalitesiz uretime yoneliyorlar. Bence bu kadar ucuz olmalarinin sebebi kalitesiz olmasi baska turlu aciklanamaz. Durum o kadar vahimki hangi BIM e gitsem tiklim tiklim

Gecen yaz Izmir 3 yoldaki BIM e gidecektim megerse cuma namazi yuzunden kapatmislar. Bende bekleyim dedim. Kapilari acana kadar kapiya 30 kisi kuyruk oldu valla ben sok oldum. Iceri bir girdik izdiham resmen

Manyak bir sevgi var BIM e Turkiyede. Hatta kuyrukta Izmir de yasayan Suriyeli ve Misirlilarla tanismistim. Cok komik

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    150gr yoğurt 1.65 olmuş.gecen sene 1 TL . enflasyon .
    o kadar pahali olmuski yogurt artik Ukrayna dan yogurt ithal ediyoruz. Marketlerde gorebilirsiniz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    böyle ürünleri 1 veya 2 kiloluk almak lazım..
    gramaj ufaldıkça kilo fiyatı yükseliyor..

eker 2 kg yoğurdu indirimde 8 liraya almıştım migrostan..
    Bana her hafta 20 TL bedelle 5litr simental inegi sutu geliyor.
    Ben yogurdumu ve kefirimi o sutten mayaliyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Gıdada talep ve fırsatçılık enflasyonu var. min. %25 zam. bu zammı deval bile açıklayamaz. BİM,A101 olmasa ortalığı düşünemiyorum. Gıdada talebi devletin karşılıksız dağıttığı paralar ve suriyeliler arttırıyor. tüm sosyal transferler kesilse ve suriyeliler def edilse. fiyatlar %50 azalır.
    Kesinlikle katılıyorum [emoji106]

7. Isim gida ambalaji.Gelen zamlara inanamazsiniz.
    Misal hammaddem borsaya da acik olan sirket kartonsan.Adamlar 15 gunde bir % 10 zam yapiyor.Bende yansitmak zorunda kaliyorum.Fakat ortada zam gerektirecek hicbirsey yok.

Gecen bir musterimdeyim limonataci geldi.Adam gecen hafta 1.25 kr verdigi limonatayi abi zam geldi diyip 1.75 tl yazdi pastaneye.
    Icerisi su seker limon birde 3-5 katki maddesi.1 haftada % 40 lik ne fiyat artisi oldu ki bu urunlerde?

Resmen tuttugunu opme donemi yasiyoruz..Bu durumun benim icin iyi oldugunu bilsemde ne yazik ki maasli kesim acisindan dusununce cidden durum cok vahim.

8. asgari ücrete ve dolayısı ile bütün maaşlara %15-20 arası zam geldi. e imalatçıda bi yerden çıkaracak bu maliyeti.

Sayfa 952/997 İlkİlk ... 452852902942950951952953954962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •