Sayfa 596/964 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. En azindan sirket seffaf davranir da bodrum otelinin gercek degerini aciklarsa...

Ve bu deger ile megaya devredilen deger arasinda ucurum varsa..

Bir de us kullanim hakki uzatilir bu da degere eklenirse...

Biz de ky ler olarak bodrum otelin geri alinmasi icin gerekli mercilere basvurarak sirkete yardimci oluruz...

Ilk ihaleden sonra bu sekildeki mucadelemiz spk nezdinde cok etkli olmustu hatirlarsiniz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    bodrum oteli seve seve şirkete iade edilecek. Her 2 taraf birbirine aba altından sopa gösteriyor. Mega varlık "ver 25 m eur yoksa tabelâlarını da kaldırdım bak oteli rüyanda görürsün" diyor, kervancilar da her zamanki pişkinlikle "zaten spk rezerv koyar bu işe, gel inat etme 17 m euroya bitsin bu iş" diyor. Bence borç ödeme özürlü pişkin kervancilar, inatçı megayi da kendi istedikleri rakama veya yakınına çekecektir. Yoksa o otel ve ödenmemiş alacaklar megaya her gün ek zarar yazacaktır. Spk riski de cabasi.

Ytd...
    sn oktay
    bu forma sonradan geldiniz ama pir geldiniz bu şirketdeki olup bitenlerede çabuk vakıf oldunuz
    farlı ve ilgiç fikir ve haberlerle renk katıyorsunuz
    arkadaşlar kahrını çekti çok mücadele verdi sizde iyi zamanda katılıp katkı sağlıyorsunuz
    bakalım film nasıl gidecek ve bitecek

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    sn oktay
    bu forma sonradan geldiniz ama pir geldiniz bu şirketdeki olup bitenlerede çabuk vakıf oldunuz
    arkadaşlar kahrını çekti çok mücadele verdi sizde iyi zamanda katılıp katkı sağlıyorsunuz
    eger bodrum oteli devredilse idi spk.nın açtığı dava düşmesi gerekirdi şu ana kadar böyle bir bilgi yok

4.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    sn oktay
    Sn cinali.

Zamanlama denk geldi diyelim. Çünkü crfsa bataklığında 2 senedir bekleyen biri olarak kervanda o kadar uzun beklemeyi göze almadım. Burada portföyümün cuzi bir bölümünü tutuyorum. Dubai'de bir dost sohbet ortamında adının tesadüfen geçmesi ile bu hisseyle ilgilenmeye başladım. O gün duyduğum haberleri de burada yazmıştım zaten. Ara ara abu dhabi ve dubai'den gidişatla ilgili bazı şeyler duyuyorum ama ilk ağızdan duyulan şeyler olduğu için ve adı üzerinde duyum olduğu için burada yazamıyorum. Kısa bir sürede hem burada yazan arkadaşları tanıdım hem de kervanın huyunu suyunu anladım. Her daim tetikte durulması gereken bir hissede olduğumuzun farkındayım. Yönetim geçmişte küçüklere çok kazık atmış ama artık kendi bekaları için bu deveyi gütmek zorundalar. Son dönemde gelen haberler de bu yönde adımların atıldığını gösteriyor. Umarım yakın zamanda hep birlikte umduğumuz güzel şeyleri görürüz.

Ytd...

5. Son 2 sayfa yorumların şahaneliğine ve bilginin temizliğine bakarmısın arkadaş ya. Hep bilgi kirliliği hep bilgi kirliliğiydi bıktıydık. Sn. frecell1998 Sn.cinali ve Sn. metin oktay ve diğer artniyetli olmayan arkadaşlar teşekkür ederim.

6. yatırım tavsiyesi değildir

7. alış satış kademesi neden taban ki.
    İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
    Edvin Lefevre

8. Bu Kervan tahtasında enteresan tipler var gerçekten. Eşleşme 93.000 küsür lot ile 0,47 fiyatındayken kim, hangi mantık ve duygu içerisinde 340.000 lot tabana (0,38)'e satış yazar?

Sayfa 596/964 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •