Sayfa 305/809 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 6466 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Dun tavan bugun tavan buneya.

2. Cemts.taki hareketin yarisi burda olsada sikilmasak bari.

3.  Alıntı Originally Posted by kartal8074 Yazıyı Oku
    Cemts.taki hareketin yarisi burda olsada sikilmasak bari.
    cemtas para basıyor şayet %58 bucım,in olmasa ve ordan gelen para ile kar oranı yükseliyor iştirakleri ile bursa çimento ilgi çekiyor çimento olarak degil...?
    ZIR-DELİ Y.T.D

4. Sn sulzer
    Sebep ne olursa olsun şirket (veya iştirakleri )kar ediyor. Önemli olan bu zaten bucim sahsım adına hep bir holding olarak gördüm.
    Sonuç: bir bakkal düşünün ister ciklet satsın ister kola ben kar etmesine bakarım. Yani ister cemtas ister roda ister bucim sonucta kar etsinde......

5.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Sn sulzer
    Sebep ne olursa olsun şirket (veya iştirakleri )kar ediyor. Önemli olan bu zaten bucim sahsım adına hep bir holding olarak gördüm.
    Sonuç: bir bakkal düşünün ister ciklet satsın ister kola ben kar etmesine bakarım. Yani ister cemtas ister roda ister bucim sonucta kar etsinde......
    o zaman aynı düşünce içindeyiz fakat İ.T izin vermiyor bir holding degerlendirmesi içinde olmaması için ..sabır,la bekliyoruz
    ZIR-DELİ Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    o zaman aynı düşünce içindeyiz fakat İ.T izin vermiyor bir holding degerlendirmesi içinde olmaması için ..sabır,la bekliyoruz
    Olmeyecekler hic demi.obur dunyada da iyi anilmak gibisi varmi.

7. I.t alicilara karismasin yeter.

8. 5.45.e koydum 16.550 lot soran yok bende kaldirdim.malda istemiyo galiba agalar

Sayfa 305/809 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •