Sayfa 189/944 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 7549 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by OSET Yazıyı Oku
    Madem öyle kendi döneminizin borcunu ödeyecek paranız var
    250 bin euro borcu neden ödemedinizde klubü dünya aleme rezil ettiniz
    Yatırımcınızı hisseye küsürdunüz
    Tspor dürüst her türlü ayak oyunlarindan uzak bir baskan lagzım
    Yok ben borcu öderim
    Önce insan verdigi sözleri unutmamalı
    Hani şampiyonluk hani lucescu nerde yok
    Şimdide yersen başka senaryo
    İnsallah şöyle saglam biri çıkar

SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Trabzondaki hastaneleri tspor'a devretsin sonra nereye gitmek istiyorsa gitsin borcuda aldığı gibi bıraksın

2. Yeniden aday olabilecek Hacıosmanogluna blöf yapıyor. Bakalım Hacı ne cevap verecek. Biz de bekliyoruz cevabını.

3. Pardon cevap vermiş

4. Usta kendi borcunu oderse ben kalanın hepsini oderim dedi, madem paraniz var ne demeye milleti ugrastiriyorsunuz

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. [QUOTE=aimozturk;1859678]Usta kendi borcunu oderse ben kalanın hepsini oderim dedi, madem paraniz var ne demeye milleti ugrastiriyorsunuz

Şu hacı denilen mafya bozuntusunun TS verdiği zararı kimse vermemiştir. O lafı söyleyen zevatın Başkanlığı döneminde federasyona atıp tutması sebebiyle aldığı milyon liralık maddi cezayı kulübe ödettiğini unutmadım, emin olun üç kuruşluk biri bile değil, Ali Ağaoğlu’nun pis işlerini halleden, başkanlığında da ondan para dilenen, TS itibarını düşürmüş ayakçının biridır zevat

6. Cool

para ödendi emme Fifa affettim felan demedi bu sorun mutlaka aşılmalı transfer yasağı bertaraf edilmeli nasıl yaparlar bilemiyorum.usta herkes kendi borcunu ödesin demiş , iyi demişssin ama , geçmişteki başkanlar borç topunu sana atmışlar , aaa bizim borcumuz vardı onu ödeyelim diyecek bir insan evladı yoktur.Şu anda bütün borç yumağı sende.bakalım başkanlık durumu seçimi ne olacak Ali koç gibi güçlü bir başkan gelirse kaçan yatırımcı tekrar gelir.Lamı cimi yok Şampiyonluğu düşünmüyoruz bile Nisana kadar bunlar aşılmadan gerisi laga luga. ytd.

7. Borsa 121000 dogru gidecek ozamanda burda kalabilcekmisin
    Afrin olayı bitti bitecek

SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Borsa 200 binde olsa bu fiyatları geçemez bu mali durum oldukça....
    Boşa umut pompalamya çalışmayın
    ...

Sayfa 189/944 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •