Sayfa 981/1001 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,841 - 7,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    benim BİST çöplüğüne koyacak param yok,hiç bir zaman girmedim ve girmemde. ama coinlerde varım,kesinlikle daha şerefli bir piyasa.
    dun bi coin ceosu ulu hakan mehmet (muhtemelen yanci ; overlokcu ve imam hatipli) uruguay semalarina kucak acip muhtemelen agalarinin gonderdigi paralar ile kolombiya hatunlarinin canaklarindan eroin cekiyordur aga babalari ise bogaza karsi viskilerini yudumluyorlardir, temel mantik olarak ikiside ponzi'dir(coin, ciftlikbank) arastirmak isteyenler charles ponzi'yi googledan arastirsin, kagitla nikah kiymiyoruz, her olumsuzlugu fiyatlamis bi bankanin onunde tek bi engel kaldiysa o banka alinir, biz boyle ogrendik..
    bu topicte siyasi dusuncesini on plana alip o sekilde yorum yapan elemanlari gordukce , 3.98 den dolar alanlar kim sorusunun cevabini bulmak zor olmuyor..neyse biz bildigimizi yazalim isteyen degerlendirir istemeyen okumaz, hadi eyvallah..

2. şu iş olursa "kadıköy'ün ortasında eşek gibi anırırım" diyen bir arkadaşım vardı.. olursa dediği iş oldu ve kendisi dış dünyada eşek gibi anıramıyor. neyse ki iç dünyasında anırıyor.*
    büyük laflar insanı sonradan eşek gibi anırtabilir

ilgilisine..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    dun bi coin ceosu ulu hakan mehmet (muhtemelen yanci ; overlokcu ve imam hatipli) uruguay semalarina kucak acip muhtemelen agalarinin gonderdigi paralar ile kolombiya hatunlarinin canaklarindan eroin cekiyordur aga babalari ise bogaza karsi viskilerini yudumluyorlardir, temel mantik olarak ikiside ponzi'dir(coin, ciflikbank) arastirmak isteyenler charles ponzie yi googledan arastirsin, kagitla nikah kiymiyoruz, her olumsuzlugu fiyatlamis bi bankanin onunde tek bi engel kaldiysa o banka alinir, biz boyle ogrendik..
    bu topicte siyasi dusuncesini on plana alip o sekilde yorum yapan elemanlari gordukce , 3.98 den dolar alanlar kim sorusunun cevabini bulmak zor olmuyor..neyse biz bildigimizi yazalim isteyen degerlendirir istemeyen okumaz, hadi eyvallah..
    Yani Halkbank `a bir şey olmaz, hissesi felan bir kenara kendisine gönül rahatlığı ile paramı yatırabilirim o zaman.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yani Halkbank `a bir şey olmaz, hissesi felan bir kenara kendisine gönül rahatlığı ile paramı yatırabilirim o zaman.
    Ne kadar ceza kesecekler halkbanka.?

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    ben kaciyorum elin bossa kimin ne kadar hissesi var takaslara falan bi bak , by ky gibi dusunmuyor, ben de ky gibi dusunmeyo biraktim..iyi geceler.

6.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    dun bi coin ceosu ulu hakan mehmet (muhtemelen yanci ; overlokcu ve imam hatipli) uruguay semalarina kucak acip muhtemelen agalarinin gonderdigi paralar ile kolombiya hatunlarinin canaklarindan eroin cekiyordur aga babalari ise bogaza karsi viskilerini yudumluyorlardir, temel mantik olarak ikiside ponzi'dir(coin, ciftlikbank) arastirmak isteyenler charles ponzi'yi googledan arastirsin, kagitla nikah kiymiyoruz, her olumsuzlugu fiyatlamis bi bankanin onunde tek bi engel kaldiysa o banka alinir, biz boyle ogrendik..
    çiftlik'in coinle bir ilgisi yok dümdüz bir ponziydi. son anlarında KY'i keklemek için bitcoin üretiyoruz palavrası çıkardılar. 5-10 antminer ile göz boyadılar. yannız şunu söyleyim şu aşağıdaki bademin borsasına para koymayı kendime hakaret sayarım.

7.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Aralık başı 3,8575 te almıştım. Şimdi bu ay ortası 3,98 olacak inŞALLAH

Hayatta 4 'ten vermem. En az 10 15 kuruş kar etmem lazım.
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bu ay ortası 3.98 olsun bendeki dolarları da sana virmanlarım hodri meydan..!!
    Merak ettim, arkadaş sözünü tutup yolladı mı emanetinizi ? 😊

8.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Merak ettim, arkadaş sözünü tutup yolladı mı emanetinizi ? ��
    walla iyi bulup çıkarmışsınız ben unutmuştum

Sayfa 981/1001 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz