Sayın Uzunburun çok temkinli olun stop yapmayana kol kestirdiler haber gönderdiler KAP a,mal sattılar taktikleri birkaç tane ,burada çok ah var ,5 liralardan, 4 liralardan ,3 liralardan maliyetle bekleyenler var BIST in tarihi Rallisi’nde üstelik, pis bir şekilde sabrına oynadıkları bu gurup ,BIST oldukça nasıl kalıcı olucaklar ne tahtalar gördük şimdi neredeler? Bakın bilanço meçhul,KAFEİN halka arzı 1 ayı geçti oda meçhul SMARTİKS meçhul ne beklentisi var ?oda meçhul.yatırımcı İlşkileri ? Hayırlı bereketli kazançlar.Saygılar.
Hocam söylediklerinizde haklısınız ama borsada bazen oluyor böyle katakulleler. O dönemde hissede iseniz eğer ,
Siz o dönem bu hissenin takaslarını kontrol ettiniz mi?
Teknik şurada stop ol dediğinde ona riayet ettiniz mi?
Yine o dönem Vertu ve anelt şirketlerinde oluşan o büyük vurgunu kendinizce değerlendiriniz mi?
O dönem gelişen tüm olumsuzluklara rağmen siz nasıl olduda bu hissede stop olmadınız?
Şimdi sürekli geçmişi formlara her gün yazmaya gerek yok!!!
Elbette geçmişten bir ders çıkartalım, o şöyle hep yanı başımızda dursun itiraz etmem.
Lakin bunla beraber şirketi her an ve her gün incelemekte fayda var.
Gelişmekte olan verileri titizlikle incelemek gerek.
Siz mağdur olmuş biri olarak başkalarının mağdur olmaması için yazıyorsunuz.
Bende size diyorum ki yeni bir analiz yaptınız mı?
Yoksa arkaya bakıp bakıp aynı sabit fikirle hiç bir şeyi hayatınızda değiştiremessiniz.
Duam odur ki inşallah sizlerde tez zamanda zararlarınızı çıkartırsınız.
Bol kazançlar.
Şirketin iştirakleri ve ortakları belli analiz yapılamaz ümid edebilirsin Analiz hisse yi buralara getirenlerin kafasında ve kartları onlar karıyor onlar oynuyor. Ticaret te güven esastır bunun sicili benim nezdimde sorunludur ben trader değilim çeşitli önlemlerim var sorun zarar da değil bir gün telafi olur sorun GÜVEN!! Sadece bir erkek ismi anlamındadır burada.Hep birlikte değişmesi ümidiyle!
Bu paçavrada ne teknik var ne temel nede yatırımcı dostu patron..teknikciler 50 kere düseni kırdı 3 olacak 4 olacak vs..vs..yazdılar çizdiler ne oldu...dip biraz çıkış tekrar dip,az oynaşıyor tekrar dip...smartiks git gel spk,kafein git gel spk ...tabi bu arada malı döşemeye devam ediyorlar...görünen köy klavuz istemez.
Keşke keşke herşey UZUN BURUNLU arkadaşın umduğu gibi olsada zarada olanlar paralarini kurtarsa..
Benim tek demek istedigim ; kimse bu paçavraya bulaşmasin..elinde olanlarda insallah beklerler ve zararlarini cikarirlar.
Saygılar.
Bir kedi gördüm sanki?![]()
Teşekkürler Vertu. Yarın bu gün verdiğini almaya kalkma bakalım. Şöyle dimdik durduğunuda görelim. Y.t.d.
Vertu bu speği ile patronu ile yöneticisi ile tümünüz huzurla dolu bir hafta sonu!Biz bir yıldır huzur doluyuz.
Yer İmleri