Sayfa 530/1379 İlkİlk ... 304304805205285295305315325405806301030 ... SonSon
Arama sonucu : 11032 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: "Yok Artıkk" Dedirten Haberler

1. Devlet ilaca 25 milyar lira ödedi

Vatandaş tarafından geçen yıl tüketilen yaklaşık 2 milyar kutu ilaç için SGK tarafından 25 milyar lira ödeme yapıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), geçen yıl vatandaş tarafından tüketilen yaklaşık 2 milyar kutu ilaç için 25 milyar lira ödeme yaptı. Tüketilen ilaçlar arasında diyabet, sindirim sistemi ve ağız sağlığıyla ilgili olanlar ilk sırada yer aldı.

Not: Hesaplamakla uğraşmayın ben hesapladım!!!...adam başı 312 TL düşüyor. Memlekette herkes hasta demek ki
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Türkiye'deki havayolu şirketlerinde yönerge değişikliğine gidildi. Önceden kaptan pilotlar maksimum 6 gün üst üste uçuş yaparken bu sayı 12 güne çıkarıldı.
    Yetkililer pilotların eskiden de dinlenemediğini ve yeni yönerge ile artık sağlık durumlarınında tehlike altında olduğunu söylüyor. Hatta bu yoğun tempoya dayanamayan bazı pilotların ise uçuş esnasında uyuduğu iddia ediliyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku

Türkiye'deki havayolu şirketlerinde yönerge değişikliğine gidildi. Önceden kaptan pilotlar maksimum 6 gün üst üste uçuş yaparken bu sayı 12 güne çıkarıldı.
    Yetkililer pilotların eskiden de dinlenemediğini ve yeni yönerge ile artık sağlık durumlarınında tehlike altında olduğunu söylüyor. Hatta bu yoğun tempoya dayanamayan bazı pilotların ise uçuş esnasında uyuduğu iddia ediliyor.
    Bence 24 gün üst üste ucmalilar
    Artı
    Yabancı pilot a karşıyım yerli Havayollarında
    Sebep: güvenmiyorum abicim var mı

Çok yorulurlarsa kafein orani yüksek kahve icerlerse güç kuvvet verir

Lübnan'da 4 yıl önce Nevruz gösterileri sırasında Türk bayrağının üzerine bastığı iddiasıyla Adana'nın Ceyhan ilçesinde yakalanıp tutuklanan zanlının ifadesinde, "YPG Kürtleri zorla Nevruz'a götürdü, Türk halkından özür diliyorum" dediği öğrenildi.

1995

Kütahya'da, özel halk otobüsü şoförü İ.T. (31), polis ekiplerinin kontrolü sırasında yapılan testte, 1,13 promil alkollü çıktı.
    Sürücü belgesine el konulan İ.T., polis merkezine götürüldü.

Kedicik Ceylan Özgül iddialarını sürdürüyor: İçeride her türlü işkence vardı.

Fransa'da hakkındaki yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin dört ülkeye gidişi yasaklandı.

Sayfa 530/1379 İlkİlk ... 304304805205285295305315325405806301030 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •